Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | FC KTP, herätys, jos on aikomus pelata joskus liigaa on hommattava liigatason pelaajia

Kyllä polttoaineiden ja sähkön hintoja voidaan laskea, kun perutaan mielettömän kalliit hävittäjähankinnat. Pystytään vielä nostamaan terveydenhuollon tasoa inhimilliseksi.

FC KTP, herätys, jos on aikomus pelata joskus liigaa on hommattava liigatason pelaajia. Nyt on noin 10 sopparia, eikä yhtään liigatason pelaajaa, ehkä yksi. Nyt pitäisi hankkia toiset 10, jotka pystyvät pelaamaan Ykkösen kärjessä ja nostamaan joukkueen liigaan.

Kymsote nöyryyttää vanhoja ja sairaita ihmisiä huonosti suunnitelluilla rokotustilaisuuksilla.

Kyllähän se on nykyisin maailmassa niin, että omatunto alkaa olla katoava luonnonvara!

Ihmettelijä

Kuka selittää teksonomit, puumerit ja pissikset? Paljon lehdissä muitakin "hienoja" sanoja. Ei kaveritkaan ymmärrä, tuskin ees niiden sanojatkaan. Upeeta esittää viisasta vaikka edustaa vajaata ilmaisutaitoa, Ää, tota eiku nääs.

Perjantai oli hyvä päivä käydä influenssarokotuksessa Haminassa. Ei ruuhkaa, kaikki sujui hyvin. Kiitos teille hoitajat, olette korvaamattomia. Voimia teille!

Rammat ja tytöt armeijan kutsuntoihin eli pakolliseen terveystarkastukseen tasa-arvon nimissä. Militaristinen propaganda on saanut täyden vallan ja sokaissut ihan tervejärkiset ihmisetkin uskomaan, että aseet ne turvallisuuden tae on. Militaristivastaisen kirjoittelun on sotasensuuri poistanut mediasta vuodesta 2015 lähtien.