Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit: Mikä vaivaa Runeberginkadun lyhtypylväitä, taas useampi pimeänä!

Miten Kymsote järjesti influenssarokotukset Karhulassa tilaan, jossa ihmiset toisissaan kiinni jonossa seisoen pienessä ahtaassa tilassa. Kaikilla ei maskia. Yli 30 min jonossa. Eikö oma ohjeennekin ole joukkokokoontumiset kiellettyjen listalla leviämisvaiheessa?

Kiitos Heikki Laaksonen ja hyvästi "Puistojen Kotka!" Nyt ymmärtää, mistä kiikastaa. Tulevaisuus näyttää huonolta.

Entinen puistokaupunki

Kirje joulupukille: Toivoisin kovasti kuntoportaita kumparepuistoon ja niitä suuria lumikasoja jäähallilta kuljetettavaksi kumparepuistoon, jotta kaikkien lasten isät sitten levittäisi ne pulkkamäeksi meille lapsille. Ja vielä yksi toivomus, kumparepuiston ympäri hiihtolatu. Suuri kiitos kaikkien lasten puolesta, hyvää joulun odotusta.

Miksi ihmeessä Kymenlaaksossa ei oteta koronapassia käyttöön koko alueella. Jos menet kauppaan, kahvilaan, urheilukatsomoon ym. niin heti koronapassi esiin. Kauppaan ja lääkäriin maski naamalle tai pysy kotona.

Rokotuksia tarjotaan jonotusperiaatteella. Järjestelmä suosii terveitä, jotka jaksavat jonottaa. Miten vanhemmat saisivat rokotukset, kun eivät jaksa jonottaa?

Haminassa influenssan rokotusjärjestelyt toimivat hyvin. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Totta kai puolenpäivän aikaan voi olla pientä ruuhkaa. Ei pidä aina ja kaikesta valittaa!

Paavo-pappa

Karhulassa influenssa rokotukset järjestetty erinomaisesti!

Onni Vilkkaan bussi tulisi sijoittaa Katariinanniemeen Muumi-leikkipuiston viereen. Siellä käy kesäisin niin paljon turisteja. Katariinanniemeen saisi muutenkin paljon erilaista mukavaa yllätystä lapsille sekä perheelle. Mielestäni myös istumapaikkoja voisi lisätä alueelle.

Samuli Söder "Söde"

Demarit hoitaneet kaupungin talouden kuralle ja pitävät nyt vastuullisuutena veronkorotusta. Tällaiseen ei tarvetta naapurikunnissa.

Mikä vaivaa Runeberginkadun lyhtypylväitä, taas useampi pimeänä! Ja tiellä runsas liikenne.

Katuvalo, tallaajan turva

Älkää nyt leikkilinja-autoa Karhulaan viekö! Silloinhan se on piilossa kaikilta ja mätänee sinne. Kyllä sen paikka on kaupungissa.

Kaupunkilainen

Ottakaa vaikka kymmenen toimimatonta rokotusta! Mutta älkää huolehtiko muiden asioista.

Ilkka Luoma

Torstai Kotkansaaren terveyskeskuksessa: sairaanhoitajan työskentely erittäin upeaa ja ammattitaitoista. Suuret kiitokset!

Äiti ja tytär

Kymsotessa ei löydy koordinoinnin osaamista! Kaksi vuotta ja samat ongelmat jatkuvat! Tämä on todettu, kun seuraa rokotuspaikkoilla tapahtuvaa toimintaa. Pitkät jonot, puuttuvat turvavälit, ihmiset jonoissa ilman maskeja, tieto- ja intiimisuojasta ei tietoakaan. Rokotukseen varattujen tilojen valinta on epäonnistunutta. Koordinaatiotehtävä olisi pitänyt antaa armeijalle tai SPR: lle, joilta löytyy osaamista. Ainoastaan rokottajat ja rokotteet Kymsotesta.

Jos on vielä niin lapsellisen naiivi, että uskoo esimerkiksi diplomatian mahdollisuuksiin talvisodan välttämisessä, kannattaa lukea Max Jacobssonin kirja Diplomaattien talvisota.

Siksi uskottava puolustus

Haminan kaupungin johtaja kertoo, että lastenjuhlat ovat olleet hänelle vuoden kohokohta. Voi sentään!