Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Pasaatissa on ilmeisesti maskisuositus ohi, kun vartijatkin kävelevät ilman

Kotkassa torille juurettomia kuusia, Viipurintien varrelta kaikki lakeaksi! Näinkö kompensoidaan hiilinieluja Kotkassa?

Kohta varmaan vaaditaan aita Karhulan torin ympärille. Bussi takaìsin lapsille. Lopettakaa nää Karhula-Kotka jutut.

Kun kello 14.10 bussissa lukee Kotka-Hamina, mutta se jättää kasan teinejä Rantahakaan, joka ainakin ennen on ollut Kotkaa ja jonka lisäksi kuski tööttää useita kertoja kaikille muille autoilijoille, laittaa epäilemään kuskin ymmärrystä ja kuntoa.

Jippii! Vanhat VHS-kasetit toimii vielä. Voi katsoa tv:ssä näkyvät sarjat vaikka ilman mainoksia

Kysa 24.11: Koska korjauskustannukset korkeat, kaupunki on ennakoinut että Karhulan vanha puukoulu puretaan, eikä sitä ylläpidetty yli 15 vuoteen! Miten ala- arvoista hoitaa arvokasta kiinteistöä noin. Pitäisikö laittaa vastuuseen ko. asian päättäjät laiminlyönnistä? Ei täällä montaa puutaloa 20- luvulta enää ole.

Viimein jotain järkeä Karhulan puukoulun tilanteeseen, ainoa oikea vaihtoehto purkaminen.

Isännöitsijä evp

Onpa kaksinaamaista, että yhteiskunnan heikommat ja haavoittuvaisimmat eli koululaiset jätetään ilman tukea ja hoivaa! Kouluterveydenhoito suljetaan 3 viikon ajaksi, kun Kymsote laittaa kouluterveydenhoitajat koronarokottajiksi.

Saako Suomessa esittää enää poikkeavia mielipiteitä ? Tuntuu, että on menty kauaksi normaalista sananvapaudesta. Olet väärässä, vaikka olisit täysin oikeassa .

Akkutehdas ja työpaikat. Töitä tuo kyllä, mutta kenelle? Nyt puita kaadetaan ja maata tasataan. Tekeekö sen kotkalaiset firmat/työntekijät? Että se siitä...

"Takaa turvallisuutensa sotilasliitto Naton kautta", eli aseet on turvallisuuden tae. Tällainen asevarainen turvallisuusajattelu on väkivallan varaan rakentuvaa, diplomatian poissulkevaa politiikkaa ja varma tie sotaan, kuten oli 1930-luvulla.

Olisiko jo korkea aika palauttaa Suomi siihen aikaan, jolloin meidän päättäjilläkin oli toisten kunnioitus, lakien- ja asetusten sekä muidenkin ohjeistusten noudattamista pidettiin aivan itsestäänselvyytenä, jopa kunnia-asiana.

24.11. kävin rokotuksessa Haminassa. Hyvin oli järjestetty kaikki. Kiitos henkilökunnalle!

Pasaatissa on ilmeisesti maskisuositus ohi, kun vartijatkin kävelevät ilman.

Kommentoi