Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Hienoa Hamina – uusi ulkoallas ja upea valaistus! Nyt vielä vesiliukumäki sisätiloihin, niin lapsiperheet tulevat innolla kylpylälomalle!

Terveyskioskit takaisin!

Jos jossain, niin ns. kivijalkakaupoissa merkitsee palvelualttius. Viikon sisällä törmätty lankaostoilla sen verran huonoon käytökseen ja osaamattomuuteen, että jatkossa rahat muualle kuin Kotkaan.

Rokotuspakko käytäntöön. Niin tehdään jo muuallakin Euroopassa. Jos ei piikkiä ota, ei muuta kuin erakoksi metsään varpuja pureksimaan. Koronapassi heti käyttöön. Kaupat, alkot, baarit, kirjastot yms. missä on ihmisiä. Ja maskipakko. On tämä ihmeen vaikeaa tehdä kovia päätöksiä. Näillä nykyisillä päätöksillä ei kyllä selvitä tästä rutosta. Seuraava varmaan on nurkan takana, kun typerä EU kielsi rotanmyrkyt.

Kausi-influenssan rokotuspaikka on Haminassa surkea. 23.11. lehdessä Marja-Liisa Mäntymaa antoi ohjeen välttää väentungoksia. Tätä ohjetta ei Haminassa ole mahdollista noudattaa rokotuspaikalla. Toista tuntia saa jonottaa rokotusta ahtaassa tilassa ilman turvavälien toteutumista. Toivottavasti asiaan saadaan muutos. Tunti väentungoksessa

Siellä me Kymsoten kyykyttämät Pasaatin käytävillä odottelimme influenssarokotettamme 1,5–2 tuntia... Samalla laskien, kuinka paljon maskittomia jonomme välissä puikkelehti... Menikö hyvin mielestänne? Useilla paikkakunnilla rokotteen voi saada ajanvarauksella, jonottamatta... Kyykytetty

Tunnin junan Helsingistä Turkuun suunnittelu on alkanut. Kotka ei siis edes halua lisää asukkaita, vaan korottaa veronkantoa kattaakseen massiiviset hankkeet varmuuden vuoksi. Paatero hommiin vai mikä estää oman alueen lobbauksen asuinkuntana?

Koirien omistajille pitää antaa kovia sakkoja. Taas luin, että isot koirat hyökänneet lapsien kimppuun. Pöyristyttävää, että omistaja ei osaa kouluttaa eikä hoitaa rakkejaan. Käräjäoikeudelta käsittämättömän pieni tuomio.

Rokotus ei kelpaa, maski ei huvita, mutta hengenhädässä olevan naapurin sairaalapaikka sopii.

Kyllähän leikkilinjurin paikka olisi Karhulan entisen linja-autoaseman paikalla. Vinttikoira Onni

Koronasta: Miksi nuoret haluaa kuolla tai vähintään vammautua koronasta ja elämä jää elämättä? Millä järjellä, norsun muisti, ketun oveluus. Ihminen ei ainakaan pärjää. Nuorilla ei itsenäistä järkeä. Jengin yhteinen järki

Hienoa Hamina – uusi ulkoallas ja upea valaistus! Nyt vielä vesiliukumäki sisätiloihin, niin lapsiperheet tulevat innolla kylpylälomalle!

Kuka viisas Kymsotessa keksi, että influenssarokotukset annetaan Haminan sairaalan sumpussa eikä Kasper-salissa? Ei mitään järkeä päässä näy olevan. Rokotukset Kasper-saliin, heti!

Kotkan virkamies sanoi aikanaan ettei Kotkassa rakenneta uutta vanhaa. Miksi ei? Helilän koulun tapainen, purkukuntoinen kiinteistö, voitaisiin rakentaa uudestaan hirsitalona. Vanhaa kunnioittaen, uudistettuna.

Vai että joulumyyjäisiä ja laulutilaisuuksia järjestetään. Arghhh. Kai ne on ulkona. Muuten vastuutonta. Ihmiset hyvät: menkää sinne rokotuksiin. Unohdetaan minä minä. Me olemme me kaikki. Tämä kurimus voitetaan vain yhdessä. Isot vaativat leikkaukset peruuntuvat, kun korona valtaa tehopaikat. Voi olla juuri sinun läheisesi, joka leikkauksen tarvitsisi. Mieti, pystytkö hyvällä omallatunnolla nukkumaan käydä.

Kaupunkirakennelautakunta täynnä osaamattomuutta ja ymmärtämättömyyttä. Karhulan puukoulu suojeltava. Ympäristöseura toimintaa. Puukoulu, puupäät, puusilmät

Lapsia kannata enää sotkea kolmen koon traumaan. Yhtään leikki-ikäistä ei ole, joka olisi syntynyt Karhulan kauppalassa. Bussi on hyvä Kotkan torin joulumaassa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka