Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Miksei Kotka reagoi kuntalaisaloitteisiin, jotka edistävät nuorten raittiutta?

Voisikohan kuntaministeri järjestää kotipaikkakuntansa bussiliikenteen pääkaupunkiseudulle ajan tasalle välittömästi! Hesasta ei pääse iltaisin kotiin ja tukea lisää, että vuorot päivisinkin palautetaan ennen koronaa olleisiin määriin. Asukkaat ja turistit tarvitsevat toimivaa joukkoliikennettä!

Haminan uimahallin ulkoaltaan sai jo perjantaina testata herrasväki, kun lauantaina oli vasta maksavien asiakkaiden vuoro.

Mikä tuli? Loppuiko pääministeriltä jo selitykset? Korona vaan kiihtyy ja nyt ei Marinilla ole mitään sanottavaa?

Kymsote tulisiko tehdä jotain kausi-influenssan rokotus paikalle Haminassa? Mitkään annetut ohjeet koronan ehkäisyyn ei onnistu rokotuspaikalla. – Huolestunut

"..17-vuotiaiden loukkaantumiset henkilöauton kuljettajina lisääntyivät vuonna 2020. Selvitys myös kertoo, että 17-vuotiaat syyllistyivät lähes kaksi kertaa useammin ajokieltorikkomuksiin kuin 18-vuotiaat". Siispä joutuin alentamaan ikärajaa; loogistahan tuo.

Jos aluevaaleissa tulee vastaavia henkilöitä päättämään kuin Kotkan nykyinen ministeri joka on päätöksissä kotiseudun unohtanut ei äänten keskittämisestä ole hyötyä

USA siirtää sotilaita Ukrainaan. Euroopan maat eivät tajua, että tässä on sodan ainekset käsissä, kuten eivät tajunneet silloinkaan kun EU liitti Ukrainan talousalueekseen v.2014 piittaamatta / ymmärtämättä mitään Ukrainan talous- ja historiasiteistä Venäjään.

Jättäkää nuorten palvelut, kuten Nuorten Matala rauhaan ja lopettakaa aikuisten päihderiippvaisten hyysääminen ja epäsosiaalisen elämän rahoittaminen.

Miksei Kotka reagoi kuntalaisaloitteisiin, jotka edistävät nuorten raittiutta?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka