Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lukijalta: Terveys- ja hyvinvointipalvelut turvataan yli kuntarajojen ulottuvalla yhteistyöllä

Ollaan tosipaikan edessä. Nyt katsotaan, miten Hamina pärjää isompia kuntasektoreita vastaan. Helppoa se ei tule olemaan, kun menemme hyvinvointialueeseen. Tulee aluevaalit, ja sinne pitäisi löytää Haminan etuja puolustamaan hyvät edustajat.

Edessä on aika, josta kukaan ei osaa ennustaa, mitä se tulee tuomaan meille Haminan asukkaille. Kymsoten alkukankeudesta jos vetäisi johtopäätöksiä, niin hirveän positiivista kuvaa on vaikea muodostaa.

Maksuosuudet ovat aivan käsittämättömiä ja palveluiden karsiminen suorastaan kohtuutonta kuntalaisten kannalta. Me olemme verorahat maksaneet jo vuosikymmenet kaupungin kassaan, jotta saisimme meille kuuluvat terveys- ja hyvinvointipalvelut.

En ole sairaanhoitaja enkä lääkäri. Ehkä tuonne pitäisi valita ainoastaan psykiatreja, kun tuota soten suunnitteluryhmän suunnitelmia seuraa. Niin hurjaa on palveluiden karsiminen. Olen tavallinen yrittäjä. Jotain uskon, että on jäänyt mieleen vuosikymmenten yrittämisestä. Yhteistyötä yli kuntarajojen, sitä se tulee olemaan.

Kotkalla on paineet säilyttää keskussairaala, meillä Haminassa terveyskeskus kiirepäivystyksineen. Ne toimiessaan hyvin täydentävät toisiaan, tuottavat hyvinvointia.

Virolahtea ei pidä myöskään jättää yksin. Eikä unohtaa Miehikkälää.

Nyt katsotaan, miten Hamina pärjää isompia kuntasektoreita vastaan.

Muista äänestää ,sillä sinä päätät kenet haluat etujasi ajamaan. Nyt se on tärkeämpää kuin koskaan kuntahistorian aikana.

Jani Jaakkola, Hamina

Aluevaaliehdokas (ps.)

Sahuri, kahden lapsen isä ja kolmen lapsenlapsen ukki

Kommentoi