Tekstarit | Mikä siellä Keltakallion metsässä on niin ainutlaatuista, että sitä ei voi ottaa käyttöön?

Kymsote kiristää kunnilta rahaa, uhkaa supistuksilla. Haminassa tähän miinaan meni PS ja joku kepulainenkin.

Vihdoinkin paljastui totuus maskisotkuista ja HVK:n rooli siinä. Ketkut ja syylliset löytyvätkin hallituksesta, ja kärsijöinä ovat virkamiehet ja heidän perheensä.

Kauniin kuusimetsän keskellä upeasti kunnostettu Onni Vilkkaan bussi. Todellinen kulttuuriteko, kiitos niille, jotka tämän saivat aikaan.

Ilahtuneet kotkalaiset

Sarmaste ei tehnyt maskihankinnassa rikosta, mutta yritetään vaatia rahoja takaisin. Kiva päätös ministerien suojelusta.

"Kokoomus-RKP kantaa vastuunsa kaupungin taloudesta, mutta ei revi sitä työssäkäyvien ja yrittäjien selkänahasta", sanoo KySan kirjoituksessaan Olli Marttila valtuustoryhmänsä puolesta. Jos edellä mainittujen selkänahka säästyy, taloutta tasapainottavat kaikkein vähäosaisimmat: sairaat, työttömät ja kansaneläkeläiset – ja se tekee kipeää.

Komppaan Lautakatontielle pyörätietä toivovaa! Kapea vaarallinen "kinttupolku". Liikennemäärät kasvaneet hurjasti sitten alueen rakentamisen! Kärjistetysti, ei enää kuljeta hevosilla ja kärryillä hiekkatietä... " Pyörällä/kävellen turvallisesti – kiitos"!

Onko Suomen medioissa ihan pakko kuvin mainostaa Suomen naurettavan höllää itärajaa? Kyllä ne kuvat Puolaan tiensä löytävät.

Tubella

Mikä siellä Keltakallion metsässä on niin ainutlaatuista, että sitä ei voi ottaa käyttöön? Päin vastoin hyvää julkisuutta Kotkalle, että kehitetään kaupunkia.

Ei boomer, jos satutte ymmärtämään

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka