Tekstarit | Edelleen haalataan vaunuja Fuksinniitylle. Maksimiaika 24 tuntia. Valvonta hoi!

27 hakijaa, joista 1 antaa julkaista nimensä. Niin haminalaista suhmurointia salassa taas.

27 haki Haminan kasvatus- ja koulutuspäälliköksi, mutta vain yksi nimi on julkaistavissa. Miksi ihmeessä?

Hyvästi Elisa, kun mikään ei toimi. Tervetuloa DNA.

Edelleen haalataan vaunuja Fuksinniitylle. Maksimiaika 24 tuntia. Valvonta hoi!

Ei vain musta viikko, vaan mustuus jyllää ympäri vuoden. Hyllyillä pelkkää mustaa vaatetta silmänkantamattomiin. Jopa Finnairin sininen on mustunut, kuten urheilijoitten tyylikäs paidan siniristikin. Pilvetkin mustia Euroopan rajoilla.

Kyllä hävettää, kun kuulin, että vihreiden Mikkonen on Haminasta kotoisin!

Joko Mykkänen on aloittanut aidan rakentamisen?

Uudenmaan liikenne muualle Suomeen estettiin, kun korona levisi siellä. Miksi nyt ei suljeta Pohjanmaata, kun siellä ei oteta rokotetta ja tauti leviää?

Osa suomalaisista valittaa ja pullikoi vastaan jälleen kiristettäviä koronarajoituksia, jotka ovat olleet koko pandemian ajan todella löysät. Tilanne on vakava, ja paljon tiukemmat rajoitukset tarvitaan.

Jos uskoo Isä Jumalaan, niin ei rahalla ole siinä mitään tekemistä! Oli veroprosentti minkälainen tahansa! Ei se Jumala sitä veroa ole keksinyt!

Pete

Meneekö nyt hyvin, arvoisat Haminan sekoilevat päättäjät? Olisiko puoluekuri sittenkin pienempi paha kuin tämä nykyinen "pyrkyrien" sooloilu? Ilmaston hätätilako päänne on noin sekoittanut?

Tervetuloa Pyhtäälle katsomaan uusia, mauttomia taloja. Ihan käsittämätöntä kunnan rakennuslupatoiminta. Nyt talot ovat lähes kiinni toisissaan, ja toisaalla ei taas noudateta minkäänlaisia ohjeita saati lakeja. Meno kuin villissä lännessä!

Kuntalainen

Kuka tietää, miten kiinalaisten ja jenkkien yritystoiminta vaikuttaa ympäristöön? Tulevat tänne, mutta kukaan ei pysty selvittämään ajoissa mahdollisia haittoja ilmaan, pohjavesiin jne. Tiedot jenkkiyrityksestä ja sen toiminnasta ovat jonkin pahaisen asianajotoimiston mapeissa toistaiseksi, mutta tonttia varataan. Kotkaa viedään taas kuin pässiä narussa! Kuka vastaa?

Iso hatunnosto Haminan teatterille näytelmästä Maanalainen armeija. Taitava työryhmä, mutta erityisesti täytyy kiittää upeita ja lahjakkaita naisnäyttelijöitä hersyvistä rooleista. Ja miten hieno autenttinen puvustus!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka