Tekstarit: Maskit takaisin myyjille!

Etelä-Kymenlaakson kunnat yhdeksi suurkunnaksi. Terveyskeskukset Kotkaan ja Haminaan. Muuten ei selvitä Kymsote-maksuista. – AP

Ilman muuta maksetut verot leimalla otsaan. Nimenomaan nettoverot, esim. kunnan työntekijät ja pienituloiset eivät maksa nettona veroja.

Kiitoksia Haminan terveysasemalle ke 17.11. erinomaisesta palvelusta. – Liisa ja Kalevi

Haminassa perussuomalaiset olivat vaalivoittajia Ari Rinteen yli 600 äänen ansiosta. Puolueen eliitti sai johtavia ja hyväpalkkaisia luottamustehtäviä. Rinne oli työnsä tehnyt ja nyt voidaan pistää sivuun. Persujen valtapolitiikkaa, viis kansasta kun valta saatu. – Kansalainen

Kotka pääsi taas uutisiin, yksi harvoista kaupungeista joka nostaa tuloveroa! Valtuustossa rohkeuden puutetta ja näköalattomuutta. Muuttotappio jatkuu.

Kertokaas nyt koska Lautakatontie saa luvatun ja tuiki tarpeellisen pyörätien alkaen Hurukselantien ja Eskolantien risteyksestä, joka luvattu jo moneen kertaan. Hengenvaarallinen, kapea ja mutkikas tie, jolla jopa rekkoja teollisuusalueelle kulkee.

Olen kulkenut tänä syksynä pari kertaa taksilla Kotkassa. Kummatkaan kuskit eivät ole valinneet lyhintä reittiä. Miksi? Tietenkin siksi kun asiakas maksaa. Pitää alkaa itse neuvoa kuljettajia reitin valinnassa.

Marinin hallitus vaihtoon. Ovat sählänneet tarpeeksi vakavissakin asioissa ym.

Maskit takaisin myyjille!

Haminan PS ja muut fiksut halusivat enemmän rahaa kymsoteen turvatakseen Haminan palvelut, kuten kiirevastaanoton palvelut myös viikonloppuna.

Eikö persuja kiinnosta Haminassa muu kuin virranomaisten nöyristely? Onhan hienoa, että on päässyt valtuustoon ja liput liehuvat. Ei väliä terveydenhoidosta eikä vanhuksista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka