Tekstarit: Kyllä Kotkalla on mahdollisuus luopua yhdestä terveyskeskuksesta

Suomi on kun laiva, joka ajelehtii ilman kapteenia ja muuta henkilökuntaa. Ei minkään näköistä strategiaa pandemian tukahduttamiseksi. Lakimuutokset ja pakot ainoa jonkinlainen ratkaisu. Mutta ei ole tarpeeksi vahvoja päättäjiä tässä maassa. Puuttuu johtamistaidot.

Hyvä kirjastotoimenjohtaja! Olen hakenut vaihtokirjahyllystä useita hyväkuntoisia kirjoja, joita ei kirjastossa ole enää lainattavissa. Olen myös ostanut poistohyllystä kirjoja. Enkä ole ainoa joka niitä on ostanut. Te annatte ymmärtää, että kaikki sinne tuomamme kirjat ovat olleet roskakamaa. Ei todellakaan, olen tuonut vuosien aikana noin 20 kerran luettua kirjaa vanhempieni hyllystä. Tästä lähtien heitän ne itse suoraan roskiin enkä häiritse kirjastoa. Anteeksi aiheuttamastani häiriöstä.

Koronatilanne pahenee. Alueet odottavat valtiovallan ohjeita ja valtiovalta odottaa alueiden toimivan. Eikä kukaan tee mitään. Näin toimitaan Suomessa.

Kyllä sitä kaikesta mielensä pahoittaa, kun jouluvaloista jos menee joulutunnelma niin eiköhän se ole omasta päästä kiinni. – Yksinäinen vanha mokka

Kun uutisia lukee, olen ensimmäistä kertaa Natoon liittymisen puolella. En olisi uskonut noin koskaan sanovani.

Kyllä Kotkalla on mahdollisuus luopua yhdestä terveyskeskuksesta. Karhuvuori ja Kotkansaari niin lähellä toisiaan, että toisen voi lopettaa ja säästää kustannuksia. 50000 asukkaalle riittää kaksi terveyskeskusta. Lisäksi voi tarkastella kymsoten johtajien määrää ja työnkuvia, olisiko niissä varaa yhdistellä.

Kirkosta eroamalla saat ensi vuodelle 1,5 prosenttia kevyemmän verotuksen. Helpoin tapa säästää satoja euroja.

Jos olen oikein ymmärtänyt niin Kymsote hoitaa koronaa, josta syntyy kuluja. Valtio maksaa kunnille koronatukea. Eikö se tuki kuuluisi Kymsotelle.

Kurdit ovat yritteliästä, kyvykästä ja viisasta kansaa. Siksi heitä pidetään ikeen alla. He lähtevät kotoaan pakolaiseksi vain jos elämisen mahdollisuudet viedään. Nyt heitä on EU-rajoilla pyrkimässä saamaan elämän syrjästä kiinni. Tämän EU pyrkii estämään kaikin keinoin, vaikka työvoimapula haittaa EU:n kantaväestön elintason nousua.

Perheemme käy vain ravintoloissa ja huvituksissa, joissa vaaditaan koronapassia kaikkina aikoina ja noudatetaan tunnollisesti muitakin terveysturvallisuustoimia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka