Tekstarit: Ennakoiva ajo ei varmaankaan tarkoita sitä, että saa ajaa miten haluaa

Loistava kirjoitus Hannu Eklund, omaisethan ne sinne hautausmaille kynttilät ja muun roskan kantavat, kävisivät siivoamassa poiskin.

Miten jotkut voi arvostaa merenrantatonttia Suomessa? Maailman saastunein "meri". Keskisyvyys 50 m (Välimerellä 500 m). Uskaltaako siellä enää käydä uimassa, saati syödä antimia? Taitaa hyötykäyttö olla maisemien katselussa eli tehtaiden piipuissa.

Jokaisella on omat tarpeensa käydä läheistensä haudoilla. Sekö on oikeus muille varastaa. Jokainen pysyköön uskossaan.

Koronarokotteesta ehdoin tahdoin kieltäytyneitä on noin 20 %. Koronapotilaista sairaaloissa heitä on noin 80 %. Pitäisikö heidän maksaa 80 % koronasairaanhoidon kokonaiskustannuksista?

Ei se ole rikas, jolla on paljon rahaa vaan se, jolta ei mitään puutu. Herra on minun paimeneni ei minulta mitään puutu. – Ps. 23

Keksa, kun väläytän moottoritiellä kaukovaloja sulle, kun tulet itse "pitkillä" vastaan, älä tuijota niitä. – Valoa Tielle

Ainoa oikea ratkaisu tapaus Rinteessä. Hyvä Haminan PS.

Verotiedot kertovat kenelle Marinin miljoonat ovat menneet.

Nythän miä hokasin. Olen ollut elämäni melkoinen balettitanssija tässä maailmanpyörässä. Saankohan eläkkeen paristakymmenestä viimevuodesta takautuvasti?

Haminassa liikennesäännöt usealta kuskilta kateissa, oikealta tulevia ei väistetä, pihoilta ja parkkipaikoilta tullaan eteen, ennakoiva ajo ei varmaankaan tarkoita sitä, että saa ajaa miten haluaa!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka