Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Kiitos koulunkäynninohjaajista! Lapsenlapselleni tärkeä!

On näköjään levikkialueen tärkein asia kun viikottain Paimenportin sillasta ja tietyöstä kokosivun uutisointia.

Havaintoja iltalenkiltä Aittis-Karhuvuori: 1/10 valot pyörässä, 4/10 jotain heijastavaa vaatteissa, 5/10 jompikumpi autojen ajovaloista pimeenä ja 1/10 autoista antoi tietä suojatiellä. Loput yhdeksän kiihdytti ja meinasi ajaa yli! Ihmetouhuu!

Merivesi nousee tulevaisuudessa ja Kotkansaarella rakennetaan merenrantaan ja sijoitetaan kaikki tapahtumat, toimistot, pankit ym. meren lähelle- siis sumppuun. Luonto kato aiheutetaan Keltakallion ja Tavastilan metsiin. Kuka näistä ottaa vastuun?

Vuonna 1900 ihmisiä oli n. 2 mrd. Nyt meitä on 8 miljardia, kiitos mm Kiinan. Ilmaston lämpenemiselle ei muita syitä tarvitse hakea.

Joko voisi Karhunkadun risteyksen polkupyörän, kynttilät ja kanervan korjata pois?

Onkohan nämä tämän päivän boomerit wanhan ajan kalkkiksia?

Mikä syksyjä riivaa: Välillä sodan uhka päällä. No ainakin energian hinnalla tapetaan. Vihreää sähkoä ei ole olemassakaan. Eikö korona jo riitä meille.

Onko asia nyt ok. kun Paavo Lipponen (sd.) oikein pahoitteli sanomisiaan, eli tunnusti valheensa? Oikein iloitsi, ettei osallistunut ko. ohjelmaan? Kyseinen dnkumentti ohjelma oli minunkin mielestäni pelkkää lätinää ja valittujen vanhojen asioiden kertausta?

Valokuituverkosta tulee samanlainen "luonnollinen" monopoli, kuin sähkö, vesi, ja kaasu verkosta. Kuukausimaksu voi vapaasti nostaa ilman kilpailua heti verkon valmistuttua. Langattomassa voi kilpailuttaa operaattorit. En tarvitse MByte/s nopeutta.

Kiitos koulunkäynninohjaajista! Lapsenlapselleni tärkeä!

Voi turhuuden turhuus! Olen 32 kk kulkenut maski naamalla ja lopuun asti väsynyt saamistani kommenteista, miksi, turhaa, hullua, tauti tulee ja menee, ei, ei maskeja. Aina saa pelätä milloin taas opinnot katkeaa ja ovet suljetaan! - 76v.-