Tekstarit: Mitä kirjeitä kirjeenvaihtajat vaihtelevat?

Alahovissa mies heittelee koiran kakat ojasta kerrostalon kohdalta jalkakäytävälle. Sitten syytetään koiranulkoiluttajia. – Noora

Huonoin vastaus hoitajalta potilaalle on, että minulta on turha kysyä, olen juuri tullut vapailta, en minä tiedä. Raportit vuoron vaihtuessa ovat sitä varten, että tiedetään edes jotain, ja lopusta otetaan selvää. – Hoikussa kuultua

Nimimerkin HS työeläkepomoja koskeva valehtelusyyte meni pahasti pieleen. Rahastoista tosiaankin maksetaan enemmän ulos eläkkeitä kuin mitä eläkevakuutusmaksuja tulee sisään. Pääoma kuitenkin kasvaa sen takia, että sisääntulleita rahoja on sijoitettu tuottavasti - jos ei olisi, olisi joko eläkkeitä pienenettävä tai vakuutusmaksuja suurennettava.

On täysin vastuutonta vallanhakua lähteä ehdolle aluevaaleihin jos ei selviä nykyisistäkään tehtävistä. Äänestäjien huijaamista!

Mitä kirjeitä kirjeenvaihtajat vaihtelevat? Olisikohan aika tarkistaa nimikkeitä ajanmukaiseksi.

Inhoan itseäni. Kehonegatiivuus jatkuvasti esillä. Jos et mahdu normiin, olet liipasimella. Aina. Se ei asiaa auta, päinvastoin. Tulee tunnejutut. Ahmit tai oksennat. On tie pitkä ja pimeä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka