Tekstarit | Luonnollisesti Pyhtää on paras paikka pelastushelikopterille

Kellokallion hoivakodin lopettaminen sotii kaikkea inhimillisyyttä vastaan . Viedään turva vanhuksilta . Mitä tekevät asian hyväksi Haminan päättäjät?

Kiitos oksaroskan hakijalle Karhulasta perjantaiaamuna, superhyvää palvelua. Hyvää syksyä!

Oi tätä sukumökin ihanaa rauhaa. Ei osaomistajat tänne uskalla kitkarenkaillaan suolaamattomille teille. Hyvä niin, tietää että hinausnaru kului jo poikki.

Sipilän hallituksen aktiivimalli leikkasi etuutta 3 kuukauden jälkeen 5 prosenttia ja nousi kauhea haloo. Marinin aktiivimalli katkaisee 3 kuukauden jälkeen koko etuuden, mutta vasemmistopoliitikot ja ay-liike ovat nyt täysin vaiti.

Luonnollisesti Pyhtää on paras paikka pelastushelikopterille. Uusi lentokenttä lähellä saaristoa palvelee Porvoon, Loviisan, Pyhtään, Kotkan ja Haminan saaristo- ja mökkiasukkaita sekä kauppamerenkulkua vahingon sattuessa.

Joxa Huutjärveltä

Boomeri tarkoittaa älykästä ja viisasta vanhempaa ihmistä. Sitä käyttävät nuoret, jotka eivät älyssä ja viisaudessa vielä pärjää.

Taas kulkevat tenavat tavallisissa arkivaatteissa hokemassa karkkia tai kepposta tajuamatta yhtään, mistä on kysymys. Haloo vanhemmat, jos tähän muotiin on pakko mennä, niin tehkää nyt edes hassu hattu tai kasvomaalaus kerjäläisille.

PeKan korisnaisilta taas umpisurkea esitys. Eivätkö kiinnosta harjoitukset? Ilman jenkkejä kyyti olisi vielä kylmempää ja putoaminen liigasta olisi varmaa! Yääk.

Ex-fani

Kaurapuuropakkauksen ohje: Kypsennä mikroaaltouunissa 2–3 minuuttia. Sekoita puuroa kypsennyksen aikana.

Hieno idea Kotkan yrittäjiltä tuo Puistofestivaali!

Kotkan asunnot; muihinkin Kotkansaaren asuntoihin tarvitaan lämmitystä. Pari tuntia aamuyöstä ei poista kosteutta, joka on nytkin 57,0 prosenttia (eikä asunnossa kuivateta pyykkiä).

Kylmänväreitä

Disinformaatiota Sannan bileistä! Tyhmää!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka