Lukijalta | Kotkan asemaa Suomen puistopääkaupunkina voisi korostaa Puistofestivaalilla

Yksi hieno asia, josta Kotka tunnetaan on sen monilukuiset hyvin hoidetut puistot ja viheralueet. Lyhyen etäisyyden päässä toisistaan on useita upeita puistoja. Sapokan Vesipuisto, Katariinan Meripuisto, Sibeliuksenpuisto, Veistospromenadi, Palotorninvuoren puisto, Fuksinpuisto ja Toivo Pekkasen puisto – muutamia mainitaksemme.

Voisiko Kotka saada puistoistaan irti enemmän ja kuinka?

Kyllä voi. Puistoihin voitaisiin yhdistää hyvä ruoka ja juoma, kulttuuri, historia, elämykset ja tapahtumat. Heitämme idean luoville yrittäjille, virkamiehille, poliitikoille ja kotkalaisille. Kannattaisiko eri tahojen, ravintoloiden, kulttuuri- ja historiaväen, tapahtumanjärjestäjien ja matkailutoimijoiden yhdistää voimat ja luoda Kotkaan Puistofestivaali?

Puistofestivaali esittelisi Kotkan upeita kaupunkipuistoja, mutta samalla sen ohessa nautittaisiin hyvästä ruuasta ja juomasta, esityksistä, kulttuurista ja historiasta. Loskainen lokakuu ajankohtana tuskin olisi paras, sen sijaan helteinen heinäkuu sopisi Puistofestivaalille oikein hyvin.

Idea on heitetty ”raadeltavaksi” ja jatkojalostettavaksi. Kotka – Suomen Puistopääkaupunki olisi oivallinen paikka Puistofestivaalille.

Johan Bardy

Puheenjohtaja,

Kotkan yrittäjät

Raimo Pippola

Varapuheenjohtaja,

Kotkan yrittäjät

Kari Jääskeläinen

Aluejohtaja,

Kymen Yrittäjät

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka