Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Joka syksy sama valitus lisätyistä ulkovaloista! Eihän syksyllä sytytetyt valot ole jouluvaloja vaan ne tuovat pimeään syksyyn iloa ja valoa kaikille meille jotka osaamme niistä nauttia

Hyvä nimimerkki "opinion" ja muut Sanna Marinin haukkujat! Mitä jos vetäisitte välillä henkeä. Menkää lenkille, nauttikaa ihanasta syksystä, käykää kahvilla tai kaljalla. Kun mieli paranee, voi olla (en takaa) että Sannakin vaikuttaa ihan kivalta!

Alahan jo Sirpa Paatero vihdoin toimia, ettei Krista Kiuru suhmuroi lääkärihelikopteria Lappeenrantaan. Miksi olet niin hiljaa?

Ilmasto-teknologian kehittäminen ja vienti muillekin maailman maille on Suomelle tuhannen taalan paikka. Toisin, kuin vihreiden ilmasto- ja muu "joka paikan ronkkiminen" - se on täyttä tuubaa ja tuhoaa koko Suomen?

Mistäköhän johtuu kun Hovila jo toista yötä pimeenä? Ei katuvaloja. Kaupunginhallitushan päätti, että katuvalot palavat yöllä. – Veronmaksaja

En ole pariinkymmeneen vuoteen matkustellut ulkomaille. Autoa en ole koskaan omistanut, vaan käyttänyt julkista liikennettä. Olenko jo tehnyt osani?

Kaupungin pitäisi kustantaa palomiehille hameet työasuksi. – Jarmo

Nastat pilaavat uuden asfaltin yhdessä vesitalvessa. Hyvä autoilija pärjää kitkoilla.

Joka syksy sama valitus lisätyistä ulkovaloista! Eihän syksyllä sytytetyt valot ole jouluvaloja vaan ne tuovat pimeään syksyyn iloa ja valoa kaikille meille jotka osaamme niistä nauttia. – Wanharouva

Joko nyt on tarpeeksi paha koronatilanne Pietarissa ja Moskovassa? Olisiko jo nyt aika laittaa Venäjän raja kiinni myös kaksoiskansalaisilta?

Mikä on boomeri? Ekaa kertaa kuulin sanan eikä sitä löydy ainakaan sivistyssanakirjastani. Voisiko pääministeri puhua suomea niin että kansalaiset ymmärtäisivät?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka