Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Hurjassa kunnossa jatkuvasti Kyminjoentie entisen Kievarin lähellä

Sinisilmäisyys EU-neuvotteluissa, tietämättömyys ateriaedun verollisuudesta, verkostoitumisesta ilmoittamisen jättäminen (YGL), virka-asunnon bileistä VNK:lle ilmoittamisen jättäminen, ikärasismi, piittaamattomuus kokeneiden mielipiteistä...vai mitä mieltä on boomeri Sauli Niinistö tästä myöhäismurkkuikäisestä pääministeristä teinityttöhallituksineen?

Opinion

Tottakai Kymsoten Sote-menot ovat pienentyneet, kun kaikki pitäisi hoitaa kotona. Sellaisetkin, jotka eivät pärjää kotona. Säästöähän tulee, kun pidetään hoivapaikkoja tyhjänä. Osan kotona pitäminen on heitteillejättö. Mitä hoitamista se on, jos käydään kotona esimerkiksi kolme kertaa päivässä ja boksista annetaan lääkkeet, ei kysytä edes oletko syönyt. Jos vastaa, että kyllä asia selvä ja lähdetään pois. Hoitajat vaihtuvat liian usein.

Saamaton Kymsote saa halutessaan itse päättää koronan kolmosrokotusten aikataulusta. Ei 6 kuukautta ole THL:n mukaan mikään kiveen hakattu aika. Täytyykö aina olla viimeisinä kaikessa?

Pyhtään kirkonkylän tienvarret kasvavat rikkakasveja. Pienellä vaivalla alueesta saisi viehättävämmän.

Eivät ne Marinin töppäilyt siitä miksikään muutu, vaikka kuinka yritätte hakea "syyllisiä" edellisten päättäjien joukosta? Demarin käsi aina toisen taskulla, mutta toisia aina syytetään?

Kotkan päättömät tuhlaukset ja pakkolunastukset Keltakallion alueella vievät rahat kouluilta ja terveydenhoidolta.

Kuinka voi viranhaltija Kotkassa selvitä pelkällä huomautuksella tarkoituksella tehdystä virkavirheestä.

Oikeudenmukaisuutta vaativa kuntalainen

Miten voi olla mahdollista, että valtiolta saatu 50 000 euron avustus lasten harrastustoimintaan joudutaan palauttamaan? Kauniita puheita lasten tarpeista, mutta viranhaltijoita ei järjestäminen todellisuudessa kiinnosta. Kenellä vastuu? Hyvä Kotka!

Hurjassa kunnossa jatkuvasti Kyminjoentie entisen Kievarin lähellä. Iskarit tiukilla valtavissa kuopissa. Asvalttia kaipaisi.

Perunapelto

Pertti Kukkosen ympäristötaideteoksen valaistus on pahasti pielessä. Taitaa olla sulake väännetty irti, kun samaisella kohdalla oleva kävelytunnelikin on pimeänä.

Nyt pitäisi eläkeläisten päästä "Martan" kanssa jatkoille. Yhdessä yössä löytyisi kymmeniä miljoonia, jotka eivät ole keneltäkään pois.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka