Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kaupungin talous sukeltaa taas sähkömiljoonista huolimatta

Olipas mielenkiintoinen ohjelma tuo YLE MOT noista isännöintifirmojen touhuista. He suhmuroivat sopimuksia ja rahastavat osakkeenomistajia eikä pidä heidän puoltaan.

Mikään muu ei särähdä korvaan niin pahasti kun nastojen rahina asvaltilla.

Siltakylässä pujopeltoon kunnantalon välittömään läheisyyteen nousi "taidepuisto". Vaakatasossa roinaa verstaan lattialla, pystyyn nostettuna taidetta. Huhuh! – Reka

Joku on käsittänyt väärin, että tämä palsta on tarkoitettu vain pääministerin haukkumiseen.

Kaupungin talous sukeltaa taas sähkömiljoonista huolimatta. Kunnan talous pitäisi olla tasapainotaloutta. Menot ja tulot tulisi kohtuullisen ajan kuluessa olla tasapainossa. Mutta ei Kotkassa. Investoidaan jatkuvasti yli kantokyvyn ja velkaa otetaan surutta.

Nytkö se jo alkoi mitä odoteltiinkin, kaupungin valitus rahapulasta. Pienelle Kotkansaarelle rakennetaan teitä kuin konsanaan Roomaan.

Ja hissi on alhaalla. Kyllä on rankkaa olla kotkalainen jalkapallon ystävä, ja se näkyy katsomoissa vuosi vuodelta. Pitäiskö talous/rahanhankinta puolelle panostaa niinkuin muualla, vai jatketaanko varman päälle entisellä nousu "mielessä" linjalla jolloin väki vaan vähenee!! – AT

Bilehile Sanna Marinin kylmäkiskoinen vanhempia ikäluokkia väheksyvä ajattelutapa ja itsekeskeinen käytös on tosi vastenmielistä !

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka