Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Rokoteväli ei ole Kymsoten, vaan THL:n määrittämä, joten eipä haukuta väärää puuta

Hyvä kahden kuukauden matkalle lähtijä. Rokoteväli ei ole Kymsoten, vaan THL:n määrittämä, joten eipä haukuta väärää puuta.

SDP:n vappusatanen on vaihtunut suurten ikäluokkien vähättelyyn! Pääministeri omassa Instagramissaan on tämän julkilausunut!

Kun katsoi KTP:n aloituskokoonpanoa Maarianhaminaa vastaan, niin olikohan suurimmalla osalla mitään väliä mikä on lopputulos, palkka saatu ja näin vaan kävi? Emppu

Pääministeri vaan laulelee buum buum buumeri ja naruttelee 199:ää eduskunnan "buumeria".

Miksei eläkeindeksiä voi palauttaa kokonaiseksi? Hinnat nousevat, lääkemenot ja sairaudet lisääntyvät. Eikö joka sukupolvi hanki omat eläkkeensä?

Kyllä nuori pääministeri saa kerran vuodessa bilettää.

Minkälaisen roolimallin mahtoivat entiset pääministerit Sipilä ja Vanhanen aikoinaan antaa. Ensin mainittu käytti asemaansa omien yritystensä pönkittämiseen. Jälkimmäinen antoi roolimallin, miten naisasiat hoidetaan. Rampe

Koronarajoitukset eivät koske taloyhtiötä, asunto-osakeyhtiölaki sanoo millä edellytyksillä voi vain kirjallisia yhtiökokouksia pitää. Isännöitsijä vie kuin narusta pässejä: hallitusta ja yhtiökokousta, jopa kiinteistöliittolaisia. Hän on ITS AIT. Onpa tuomioistuimet olemassa.

Kyllä pieneläkeläinen on aika tiukalla, jos on sairas. Jotkut lääkkeet tosi kalliita. Heti tammikuussa paukkuu maksukatto. Yli 600 e oltava rahaa apteekkiin mentäessä. Eläke n. 800 e/kk. Ehkä kaikkein pienimpiin eläkkeisiin voisi vähän lisää laittaa.

"Nyt pitäisi vain päättää, kumpi tietää enemmän yritysmaailman näkymistä, keskustan Juha Sipilä vai perussuomalaisten Rikka Purra?" Tyhmä vertaus – kuka kerää "marjat"?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka