Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Ei haitannut yhtään, vaikkei pääkaupunkiseudun syyslomia huomioitu Kotkan tapahtumassa

Outoa toimintaa vanhemmilta ihmisiltä heitellä koko Tammikadun pituudelta isoja leivänpalasia auton takaikkunasta ulos. Osaksi vielä ajotielle. Vaaransivat hengen kymmeniltä sorsilta, jotka syöksyivät ajoradalle noukkimaan niitä. Rekisterinumero muistissa. -

Ei haitannut yhtään, vaikkei pääkaupunkiseudun syyslomia huomioitu Kotkan tapahtumassa. Kansaa ruuhkaksi asti liikkeellä. Eikä ollut koronan levittäjiä, toivottavasti, pääkaupunki seudulta.

Autoilija, kun törmäät supikoiraan, niin velvollisuutesi on siirtää raato tiensivuun. Sitä palvelua ei kukaan tarjoa!

Soten tullessa voisivat laittaa tämän Kotkan hammashoidot jonkinlaiseen ojennukseen. Sain ajat kolmen hampaan reikien paikkaamiseen. Se on hyvä, mutta aikaa menee puolitoista vuotta. Kerkeää siinä ajassa jo reiät suurenemaan ja tulee kipuja. Sanoivat, että ota kipuaika, jos alkaa koskea. Eikö kolmen hampaan paikkaus menisi nyt heti yhdellä käynnillä? Sote voisi maksaa erotuksen, niin käyn yksityisellä hammasklinikalla.

Tehohoitoa tarvitsevat rokottamattomat viivästyttävät esimerkiksi sydän-, syöpä-, ja neurokirurgisten potilaiden leikkauksia. He tarvitsevat leikkauksen jälkeistä tehohoitoa´, kuten äkillisesti sairastunut tai monivammapotilaskin.

Haminan kaupunkikin voisi tehdä ympäristökatselmuksen naapurikuntien tapaan. Romuautoja löytyy pihoilta pelkästään keskusta-alueelta kymmenittäin!

Puistojen Kotka, välttäkää kontteja, uppoavia lotjia ja tylyjä verkkoaitoja, kokonaisuus ratkaisee!

Johdolle töitä

Nyt on demarit oikealla asialla. Taitettu indeksi hittoon. Kiva nähdä, ketkä vastustavat, ainakin Siimes ja vihreät!

HS

Rokottajia yökerhoihin ja baareihin. Parin drinksun jälkeen sen kuin piikkiä olkaan. Kännisenä haluaa vain äkkiä lisää ja vähän lattialla keikkumista. Yksi piikki ei haittaa enää mitään.

Lähdimme porukalla bongailemaan linnunpönttöjä, mutta olivatkin 90-prosenttisesti kadonneet. Puut varmaan kiittävät, kun on rautalangat ja narut poistettu runkojen ympäriltä. Toivottavasti tekijä keksii järkevämpää puuhastelua pönttöjen rakentamisen sijaan.

Voi ei, eikö niinku-epidemia jo tarjoa riittävästi kiusallista kuultavaa? Nyt naisministereistä alkanut ä-pilkkujen poisjättäminen on alkanut tarttua miehiinkin.

Kiitos uudesta pukukopista Mansikkalahteen. Meitä aamu-uimareita se kovasti ilahduttaa! Meri on upea ja kaunis aina!

Jos talviuimareiden koppi olisi vaaleanharmaa, se ei erottuisi niin häiritsevästi.

Attendon ja Mehiläisen kodeissa vähemmän asukkaita, niin henkilöstömitoitus näyttää paremmalta. Sen lisäksi heillä on suhteessa enemmän avustavaa henkilökuntaa töissä kuin Kymsotella.

No nyt on taas mopo karkaamassa tieremonttihankkeissa (muun muassa Ahlströmintie). Laittakaa ne rahat syrjäkylien teihin, että siellä yleensä voi pyöräillä! Kohteita riittää!

Suomessa pitäisi olla pienempi painovoima. Lähtee tavarat luikauksella kädestä.

Michael22

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka