Tekstarit | Milloin kissoille kylpylä?

Hallitus ja sen sekoilu lähti viattomasti vappusatasesta.

Näyttää siltä, että Kantasataman kahvilaan on tullut kallistumaa hiukan lisää. En olisi kuitenkaan huolissani, koska ponttoneita on alueelle toimitettu ja tarkastaja käy päivittäin.

Make 7.1

Rokottamatta 25 prosenttia koko väestöstä. Sairaalassa koko maassa 187 ihmistä. Rokottamaton ei teholta vie enempää paikkoja kuin tupakoiva, alkoholisti tai rasvaa mättävä.

Ihmetyttää, eikö Kotkan tapahtumayksikössä ole käytössä nettiä tai puhelinta, jolla olisi voinut varmistaa pääkaupunkiseudun syysloman ajankohdan. Ei tarvitsisi toimia pelkän luulon pohjalta.

Koirat saavat uimalan Haminassa. Milloin kissoille kylpylä?

Navettakissa

Kymsotella ei ole tunnetusti riittävästi vanhusten tehostetun palvelutuotannon resursseja. Onko se kuitenkaan pyrkinyt ostamaan alueen vapaata yksityistä palvelua? Vai onko Kymsoten johdon kanta edelleen se, että Kymenlaaksossa on paapomisen ja ylipalvelun kulttuuri?

Laittakaa Mussalon- ja Aittakorventielle kirkkaammat valot myös risteyksiin, auttavat enemmän kuin turhat vilkut.

Muikku on toki hyvä ja terveellinen sisävesien kala, mutta eiköhän se silakka edelleenkin kuuluisi merenrantakaupungin kalamarkkinoiden teemaksi.

Nalle Wahlroos oli nuorena kantakirjastalinisti. Kirkkokunnan ylipappina pysähtyneisyyden Leonid Brezhnev. Iki-ihana älymystön innovaattori.

Sain aika pian tohtori Forsselin soiton jälkeen kutsun lisätutkimuksiin. Tuntui mukavalta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka