Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Pääministeri järjesti kulttuuriväelle Halloweenin ennakkoon

Nyt kun löytyi miljoonia Paimenportille, löytyy varmaan muutama kymppi ledeihin myös Vasikkaniemen ja Munsaaren suojateille? – BO

Pääministeri järjesti kulttuuriväelle Halloweenin ennakkoon. Ensin valitut musiikki-ihmiset saivat karkkia virka-asunnon pirskeissä veronmaksajien kustannuksella. Parin päivän päästä laajempi porukka koki kepposen tukien vähennyksenä. Imagon rakentajat iskivät Sannan lekan mojovasti kiveen.

Paljonko on tullut Suomelle maksamaan Afganistanin sotilasoperaatioon osallistuminen ja paljonko tulee sen siivoamiseen menemään? Paljonko on vielä jäänyt rahaa kulutettavaksi Afrikan operaatioon? Terveyden-, lasten- ja vanhustenhoitoon, koulutukseen, tiestöön yms. pitäisi avata samanlainen avoin piikki suomalaisten hyväksi.

Nykyhallitus palkkasi itselleen ennätysmäärän avustajia, mikä maksaa miljoonia joka vuosi. Silti hallituksen viestintä ja sekoilu on ennennäkemätöntä.

Omakanta ei toimi, jos lähetteen tekijä ei osaa sitä käyttää! Jokainen ohjelma vaatii henkilön joka hallitsee tekniikan.

Hei rokottamaton! Minua pelottaa se, että sinä viet joltakin tehohoitopaikan, kun itse makaat siellä hoidettavana koronapotilaana. Jos et huolehdi itsestäsi, niin kanna huolta edes läheisistäsi.

Sinä joka vaalealla Nissanilla klo 7-8 välillä ajat vt 15 Kouvolan suuntaan 50 km/h lasit huurussa - aiheutat ison riskin liikenteessä! Toivon läheistesi ymmärtävän.

Pyöräilijät voisivat myös hidastaa kun lapsia ja koiria näkyvissä. Molemmat arvaamattomia ja nopeita liikkeissään. Nyt moni pyöräilijä menee "minä olen oikeassa" -ajatuksella ja mulkoilee mennessään. Samoin auton kanssa kohdatessa aina jää toiseksi. Silloin ei oikeassa oleminen auta! Kun sujahdetaan jostain pensaan takaa eteen.