Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Miksi Karhulan Aaltoja-tapahtumat on piilotettu?

Tarkoittaako Raw by Nature sitä, että ei oteta koronarokotetta!

KySa kirjoitti just viikolla muistakin jylläävistä flunssaviruksista. Mukana mm. kausi koronat, joita ennenkin on kiertänyt. Kymsote ei tutki näitä tarkemmin. THL tutkii mitä sinne lähetetään. Siis miten nämä positiiviset koronatestit tiedetään mitä koronoita ne on, vai lähetetäänkö kaikki positiiviset THL:n tutkittavaksi?

Kouvola taitaakin olla enempi kilpakumppani, suunnataan me rannikolla katseemme länteen!

Miksei Kymsote saa Omakannan kautta uusittavaksi pyydettyjä lääkemääräyksiä uusituksi? Eikä saa kotisivuilleen asiasta mitään infoa. – Tulee kalliiksi uusia reseptit lääkärissä

Koronapassi käyttöön nyt kertarysäyksellä. Kaupat, yksityiset ym. Muuten floppi. Kaikki mukaan, ehkä selvitään!

Hei rokotettu. Mikä pelottaa kun pitää rokottamattomia syyllistää? Oma nahkasihan on suojattu. Influenssaan kuolee väkeä myös, onko kaikilla rokotus?

Voisiko joku selittää miksi EU tukee Afganistania kun siinä on upporikkaita öljymaita ja uskonveljiä naapurissa?

Jos kuitenkin annettaisi se liikenneympyrän perhonen olla paikoillaan ja tilattaisiin taiteilijalta merikotka Kuusisen suoran romukasan tilalle.

Kotka mainostaa isosti lehdissä Aaltoja-tapahtumaa. Tosin vain Kotkansaaren tapahtumat huomioidaan. Miksi Karhulan Aaltoja-tapahtumat on piilotettu?

Uusia sanontoja, osat 5 ja 6. Suomen älykkäin kunta? "Säkylä on älykäs." Pohjanmaan alavin kaupunki? "Nivala on alavin." – TK

Koronapassi on pikemminkin koronapässi. Täysin turhaa eriarvoistamista ja rahan tuhlausta. – Rampe!

Tervetuloa Suomeen kaikki lainrikkojat, täällähän vika löytyy aina poliisista.

Kapitalisti-/sosdem- /militaristiaatteella hankitaan sotakoneita velaksi ja sitten leikataan koulutuksesta. Jos et ole asevarustelun ja aseista turvaa hakevien kannattaja, niin olet epäisänmaallinen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka