Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Mitä hyötyä on koronarokotteesta, jos vielä tarvitsee pelätä rokottamattomien tartuttavan taudin?

Rokottamattomien käyttäytymisen vuoksi muut joutuvat kärsimään, esimerkiksi koska eivät pääse hoitoon, kun rokottamattomat ruuhkauttavat sairaaloita. Entä jos sinä rokottamaton tartutat läheisesi, riskiryhmään kuuluvan mummon tai papan? Mieti, mitä siitä seuraa.

Ovat nämä keltaisen lehdistön terveysvihjeet puuduttavia. Joka päivä samat ohjeet, vaivat vain vaihtuvat. Ohjeita jos noudattaa prikulleen, elää kolmesataavuotiaaksi, vai tuntuisiko vain siltä?

Noin sata startupia perusti uuden yhdistyksen. Julistuksessa sanoutuvat irti puoluepolitiikasta. Pomoksi valittiin kepun varapuheenjohtaja Riikka Pakarinen!

Kotkan Saaret mainostaa Somessa Rankin lauantaisia risteilyjä, että kuljetukset Otavalla ovat ilmaisia. Ne ovat asiakkaalle maksuttomia, eivät ilmaisia. Me kaikki veronmaksajat maksetaan.

Nytkö jo perussuomalaisten vaalivoitto sulaa? Onko seuraavana Hamina

Onko Poliisi voimaton hoitamaan, näitä viritettyjä, kilvettömiä ja kovaäänisiä mopoja alueella Helilän koulu, Suntionkatu, Karhulantie? Kuukausia jatkunut.

Kyllästynyt

Nyt on hirveä meuhkaaminen muun muassa kakkosrokotteen ottamisesta. Kymsotessa annettiin ensimmäisen rokotuksen jälkeen aika kakkosrokotukseen 11 viikon ja 4 päivän päähän ykkösen ottamisesta. Ei johdu asiakkaasta, että odotamme ajan kulumista. Onneksi kohta tulee aika täyteen.

Mitä hyötyä on koronarokotteesta, jos vielä tarvitsee pelätä rokottamattomien tartuttavan taudin? Eikö rokotettujen pitäisi olla immuuneja taudille? Eivätkö rokotteet ole sitä varten, ettei tarvitse pelätä tartuntoja? Jotain on pahasti pielessä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka