Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Koska kunnanjohtaja kutsuu meitä tavallisia kuntalaisia aamukahville?

Telkkariin tarvittaisiin kaksi uutta kanavaa. Toiselta voisi seurata puoluekannatuksia reaaliajassa non-stoppina. Toisella voisi näyttää ohjelmia, joita edellispäivänä ei ole lähetetty.

Eipä ymmärrä meikätyttö, miksi kaikista rajoituksista ja maskisuosituksista luovuttiin. Äly hoi.

Kiitos Antti Leskinen, teit ainakin minulle tähtihetken 6.10. esityksessä.

Ylen MOT kertoi mielenkiintoisen faktan. Venäjän öljy/kaasuoligarkit maksavat Euroopan populistipuolueille euroja ilmastotekojen vastustamisesta. Aika turhaa selitellä yhtään mitään, jos pelaa venäläisen oligarkin hyväksi ja saa maksun siitä.

Sähköisellä Mustangilla ajaa kahdella eurolla 100 kilometriä. Käytetyllä vanhalla bensa-Puntolla, hankintahinta huomioiden miljoona kilsaa. Kumpi on luontoystävällisempi? Tietysti, jos valtiolla rahat riittää, voisi kaikille kustantaa edes Teslan. Luonto kiittää, jos Olkiluoto joskus valmistuu tai Loviisan pannut uudistetaan. Pitäisikö miettiä maalämpöreikä Kiinaan asti, että saataisiin maapallon sisus kylmäksi?

En maksa rokottamattomien hoitokuluja.

Koska kunnanjohtaja kutsuu meitä tavallisia kuntalaisia aamukahville? Aiheena voisi olla: Ovatko puistomme vain pelkkänä tonttimaareservinä.

Lakeja on parannettava siten, että metsästys eli uhatun ja katoavan luonnon eläinten käyttö huvin ja harrastuksen välineenä lopetetaan. Eläimet eivät ole "riistaa" vaan Luontoäidin lapsina veljiämme ja siskojamme.

Silli on Pohjois-Atlantissa elävä parvikala. Ei sitä voi kaupasta kotimaisena löytyäkään. Osta silakkaa.

Autoilija, olen kanssasi samaa mieltä. Liitulahdentien liikenne aivan hurjaa pienille koululaisille. Ja ilmeisesti liikenne tulee vielä lisääntymään. Pelottavaa.

Kun sosialistiaatteilla pyritään vimmalla lisäämään kaikkia palveluita, yhteiskunta lopulta maksaa kaiken velkarahalla. Seuraava hallitus joutuu sitten leikkaamaan kuluja, jotta maa ei ajaudu konkurssiin. Sitä sitten haukutaan ahneeksi kapitalismiksi, vaikka siten yritetään pelastaa Suomi.

Mitä tapahtuisi, jos työeläkeläisten vihaama taitettu indeksi poistettaisi? Rikastuisivatko eläkeläiset liikaa!

HS

Sieltä se tuli: demarit ja Haataisen aktiivimalli kakkonen työttömien kyykyttämiseksi.

Butte

Jumalniemen Goodwilliin voi viedä oksia, lehtiä pihaltaan ilmaiseksi. Ei tarvitse kipata metsiin.

Olisiko mahdollista saada elokapina lakkautuslistalle, kun se tulee veronmaksajille kalliiksi? Koskee myös elovaalijoita epäselvyyksien takia.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka