Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Kyminkartanon koulun piha-alueella usein häiriköiviä mopoja, mönkijöitä ja henkilöautoja

Kyllä myös Kotkansaarelta löytyy hyvät kuntoportaat. Ovat Katariinassa entisen Merivartioaseman rannasta ylös mäelle. Kössi

Kunnat itkevät kun Kymsoten kustannukset ja veloitukset nousevat. Kymsote hoiti koronan ja siksi kustannukset kohosivat. Kunnat saivat valtiolta koronarahaa miljoonia ja elvistelevät tuloksillaan. Kyseessä olevat rahat kuuluisivat Kymsotelle.

Hei kaikki te, jotka kuljette kuntopoluilla hihnan toisessa päässä seuraillen kaikkea liikkuvaa haukkuvaa koiraa, välillä väistellen metsikköön ja ystävällisesti kumppanianne välillä toruenkin; nyt olisi apua tarjolla: Yle Suomessa tiistai-iltana asiantuntijoilta neuvoja ja apua yhteiseen ongelmaamme. Kuntoilija

Kyminkartanon koulun piha-alueella usein häiriköiviä mopoja, mönkijöitä ja henkilöautoja. Liikennemerkit ja ohjekilvet eivät salli moottoriajoneuvoja pihalla. Poliisia kaivataan!

Arvoisa työnantaja, pidäthän huolen, että työntekijäsi ovat saaneet koronarokotteen, jos he tekevät työtä sairaiden, vanhusten ym. riskiryhmäläisten parissa. Tämä on työturvallisuusasia.

Siinä se taas nähtiin, persut eivät osaa puhua muusta kuin maahanmuutosta. Muissa asioissa ajetaan sammutetuin lyhdyin ja pilkataan muita. Mies 79 v.