Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Mentiin Vähäskille uimaan, kas raput viety

Älytöntä hyökäta Ari Rinteen kimppuun. Näinkö asioita hoidetaan? Eikö uskalleta puhua Kymsotesta, joka on ajanut alas terveyden ja vanhusten huollon? Näin toimitaan taas Haminassa.

Fuksinniityllä max 24h parkki. Poistakaa perävaununrottelonne.

Toivottavasti päivittäistavarakaupat tekevät yhteisen päätöksen ja jatkavat maskisuositusta, sillä korona ei ole vielä ohi. Toivon myös, että koronapassi tulisi käyttöön mahdollisimman pian.

Suurkaupunkien ilmanlaatuun sähköautoilla on positiivinen vaikutus. Ilmastonmuutokseen sähköautoilla on sen sijaan hyvin vähän merkitystä.

Sutelan liikennevalot ei kuulu veronmaksajille vaan marketeille. Mene sinne valittamaan.

Titaanit tarvii omankylän poikia pelaamaan, jos yleisöä halutaan katsomoon.

Kotihoidon rinkiuudistus! Lähes joka päivä ja joka käynnillä eri hoitaja. Omahoitajaa ei juuri näy. Huonompaan on mennyt!

Turha puhua paljonko suomalaisia on hengittämässä samaa ilmaa vuonna 2034. Koronaa ei olla selätetty. Katotaan Sodoman ja Gomorran jälkeen.

Mentiin Vähäskille uimaan, kas raput viety. Meitä kylmänveden uimareita harmittaa. Ilmeisesti talvi tulee pian.

Kyllä poliisi voi parantaa liikenneturvallisuutta Haminassakin, jos hyvin perustelee ja painostaa. Tunnen muutamia fiksuja poliiseja, jotka myös lukevat näitä viestejä. Heti kirjoituksen jälkeen muuten rytisi taas Vallikadun risteyksessä! Kiitos palautteesta. - Paavo

Karhulan kanjonin rakentamisen aikaan oli liikennevalot tiesuunnittelijoiden keskinäinen kehuskelun aihe. Nyt on ceausescumaiset keskikorokkeet Kotkantiellä, toivotaan että joku keksii alkaa röystäilemään jalan-pyöräteiden valojen kanssa.

Mikäpä on, autoileva, ajaa Mussalosta Prismaan. Kokeilepa ruuhka-aikaan laskeutua motarilta lännestä päin Prisman suuntaan. Taksi ei auta.

Kommentoi