Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Hei lukekaa ihmeessä Markku Jokisipilän kirja perussuomalaisista

Vihreät todella syvällä suossa. Ensin pitää opettaa notkeasti kannabiksen käyttö, jotta voidaan oikeaoppisesti ohjata hoitoon? – HG

Kymsoten lääkäri oli työvuoron jälkeen valtuuston kokouksessa sekaisin! Pelottaa olla potilas.

Nestor ympyräkaupunkia johtaa. Siinä ei juuri tulevaisuus kohtaa. Lakipykälät luettelee huolella. Onko järki terävä kuin nuolella? – Tosi on-

Lidl, missä ovat Türingerin bratwurstit?

Eikö Elokapinalaisilla pitäisi olla vastaus miten päästään ilmaston pahenemisesta. Puhdasta sähköähän ei ole olemassa! Mennäänkö kaivamaan Afrikkaan tarvittavia materiaaleja ja pilataan Afrikan maaperä, että saadaan Suomeen toteutettua Elokapinan vaatimukset.

Miten on mahdollista että Sutelan Prisma hälyttää, Tokmannista talvella ostetusta villapaidasta?

Oisko Haminan Vihreillä joku ratkaisu esittää rankkasateisiin liittyen, vai ruvetaanko puuhaamaan maailman suurinta telttaa kaupungin suojaksi.

Ettäs kehtaatte tulla pääkirjaston tietokoneille räkimään ja pärskimään ilman maskia. Henkilökunta hoi!

Mielenkiintoista todeta kuinka alkoholi edelleen määrää korona-ajan aukioloajat laajalti.

Onko kouluissa äidinkielen opetus huonontunut, koska ainakin yhdyssanasäännöt tuntuvat olevan hakusessa lähes kaikilla jotka jotain kirjoittavat.

Torstain kaikkien uutisten aiheea väestöennuste. Kymenlaakso ja Kouvola esimerkeinä taantuvista alueista. Odotin aamun lehteä. Kymenlaasosta ei ei sanaa. Mitenkä kouvolalainen sisarlehti? Meillä ei kiinnostanut. Mikähän oli syy?.

Miten voi olla luottamushenkilöt noin epäkunnioittavia ja hyökkääviä muita kohtaan? Olisiko Haminan valtuustoryhmissä keskustelun paikka?

Hei lukekaa ihmeessä Markku Jokisipilän kirja perussuomalaisista. Kerrankin oikeudenmukainen tulkinta eikä Ylen ja Hesarin panettelua.

Kerrankin hyviä uutisia. Opettajia ei tarvitse lomauttaa syntyvyyden laskiessa ja oppilasryhmien pienentyessä. Opettajista suuri osa on jo muutenkin päätynyt alanvaihtoon. – Matti M

Missä kunnossa lääkäri on hoitanut potilaitaan vielä pari tuntia ennen valtuuston kokousta, hyvin väsyneenä?

Syntyvyys laskussa ja nyt ollaan huolissaan kun väki vähenee. No, ei ole trendikästä olla lisääntyvä hetero.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka