Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Miksei puolustusvoimat käytä näitä tekstarien kirjoittajia konsultteina?

Miten on mahdollista että Kotka antaa pitää Kantasatamassa Ocean Barin kaltaista kaatopaikkaa? Sataman, jonka pitäisi olla tai ainakin tulla yhdeksi kaupungin näyteikkunaksi maailmalle. Jos rakennustarkastaja ajaa joka päivä kuppilan ohi, niin tuskin hän on vilkaissutkaan tuota rojukasaa. Niin siivoton sen ympäristö on, puhumattakaan itse baarista. Satamassa on ollut siistimpiäkin baareja, jotka on ajettu sieltä pois.

Media vaatii sananvapautta vaikka itse ei noudata sitä. Ei myöskään Kymen Sanomat. Valitsee tarkoin, mitä julkaisee. Ei mitään mielipiteitä mamujen oleskeluista saa sanoa. Kohta eletään kuin Venäjällä.

Ihan oikeasti, ei muslimeja Suomeen. Kotiin kaikki jo tulleet. Edestämme muuten löydetään.

Rehti kysymys ja siihen rehti vastaus: Kotka odottaa Afganistanista väkeä. Keneltä on kysytty?

Ymmärrän hyvin, että Espoossa ja Kauniaisissa kykypuolue on suurin, mutta että Kouvolassa jossa ei ole mitään. Varmaan joku pakkomielle, ei sitä muuten selitä.

Pitäisi kaikkien kuntalaisten seurata valtuuston kokousta. Missä käytöstavat? Usealla kateissa. Tätäkö todella haluttiin?

Nykyiset ministerit ovat joiltakin osin suorastaan vaarallisia Suomelle. Pahimpia ovat pää-, sisä- ja ulkoministerikin.

Eduskunnan budjettikeskustelussa ei juuri kukaan puhunut mitään miljardien hävittäjähankinnoista. Siis onko kyseessä tabu, josta ei saa puhua?

EK

Vastaus: Maahanmuuttajat ovat tulleet maahamme hakemaan turvaa (tai elintasoa). Nyt he puolestaan aiheuttavat meille kantasuomalaisille pelkoa rokottamattomuudellaan. Jos kantasuomalainen ei ota rokotetta, tulisi hänen itse huolehtia itsestään mahdollisesti sairastuttuaan koronaan eikä valinnallaan täyttää vähiä ja kalliita terveydenhuollon tehohoitopaikkoja. Poikkeuksena henkilöt, jotka eivät terveydellisistä syistä voi ottaa rokotetta.

Miksei puolustusvoimat käytä näitä tekstarien kirjoittajia konsultteina? Näillä tuntuu olevan kaikki tieto taito maan puolustamisessa vaaran uhatessa. Muutamalla tonnilla roneja. Ja rahaa säästyisi.

Haminan valtuustossa asiat rönsyilivät aiheen ulkopuolella. Suoria hyökkäyksiä toisia valtuutettuja ja virkamiehiä vastaan. Taitaa olla viisainta lähteä koko Haminasta pois.

En ole liittynyt EU:n enkä koskaan ole havitellutkaan liittyvänikään. Ruppanakansaa, jotka EU:sta tykkää.

Onneksi Suomessa kapinalliset on aika rauhallisia. Tuskin Helsingin ekomielenosoituksen purkuun vesitykkejä tarvitaan, kastelukannu riittänee.

On sydäntä särkevää syksyllä saaristossa nähdä, kuinka huvimetsästäjien ahdistelemat vesilinnut pakenevat heti ihmisen kaukaakin havaittuaan. Miksi emme lopeta kauniin ja elintärkeän luonnon tuhoamista, vaikka sen monimuotoisuus murenee – myös ihmisen alta?

Koittakaa nyt *$%@?^ saada ne Sutelan liikennevalot jo vihdoinkin kuntoon.

Lappi ei Sannikan ohjelmassa paljastanut mitään, mitä esimerkiksi Venäjä ei jo tietäisi. Puolustusministeri ei näkynyt tietävän. Hävittäjillä ei Suomea puolusteta, vaan ohjuksilla, droneilla ja lennokeilla.

Onpa taas varsinainen kielikulttuurin kukkanen – Juha Vainio Rahasto. Apu-va!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka