Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Koko kesä on ollut aikaa lasten lomaillessa rakentaa hieno piha Husulan koululle, mutta ei – työ aloitetaan nyt

Uskot tai et usko rokotuksen turvallisuuteen, mutta luulisi sinun jo tajunneen, että rokote kannattaa ottaa. Luottakaamme huippu tutkijoihin.

Kyllä vihreät tulee meille kalliiksi. Pieni Suomi laittaa maailman päästöt kuntoon köyhän eläkeläisen kukkarosta! Miten ihmeessä pienellä eläkkeellä ostat sähköauton, vaihdat usean kymppitonnin maksavaan lämmitykseen, sähkön kallistumisen yms.? Vaivaistalot takaisinko? Poliisikin joutui ahdinkoon ja terveyspalvelut tööttää pari päivää... odotathan vielä hetken!

Ne on taas anarkistit uhanneet sulkea kadun pääkaupungissa. Samaan aikaan on myös autoilijoiden rauhallinen mielenosoitus samalla kadulla. Saas nähdä, kummat poliisi tällä kertaa sakottaa ja poistaa paikalta.

Aika mielenkiintoinen kampuksen omistussuhteet verrattuna maksuosuuksiin. Kouvola voisi nyt vastavuoroisesti haudata oman oikoradan ja lähteä tukemaan rantarataa, kun Kotka niin auliisti makselee heidän kampusosuuksiaan.

Lisää rahaa poliiseille, Ohisalo! Sinulle taitaa olla tärkeämpi vain raha eikä ihmisten turvallisuus ja rikosten selvitys. Raha.

Koko kesä on ollut aikaa lasten lomaillessa rakentaa hieno piha Husulan koululle, mutta ei – työ aloitetaan nyt. Koulu on täydessä käynnissä ja talvi tulossa. Peukut tämänkin sössineille.

Onko tulevien maakuntavaalien "tärkein asia" se, mikä poliittinen puolue on suurin mahdollisimman monessa maakunnassa? Ei hyvältä näytä?

Hillotolppa

Jos kyseltäisiin Haminan jalankulkijoiden vaarallisista paikoista, vastaus on: kaikki keskustan jalkakäytävät, joilla huristelee kaikenikäisiä pyöräilijöitä yms. kaikenlaisilla härveleillä tyyliin "mummot kumoon".

Jos Suomi on puolueeton maa ja tarvitsee puolustukseen hävittäjiä, niin miksei Venäjältä ja Kiinasta pyydetty tarjousta, mitä häh?

Hei oikeesti! Voisiko joku muu taho nyt hoitaa nuo Sutelan valot? Lännestä tullessa vaikea kääntyä Prismalle päin. Tämä on jo ihan vitsi!

On se kumma, kun poliisille ei riitä valtiolta rahaa, mutta kehitysapuun enimmäkseen Afrikan maihin lahjoitetaan automaattisesti runsas miljardi vuosittain.

Hyvistä ja huonoista asioista voi kirjoittaa vapaasti, kun sen tekee asiallisesti. Syyllistyisin herjaukseen, jos kertoisin, miksi et sitä ymmärrä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka