Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Miksi pääkirjaston kirjojen vaihtokaappi on poistettu?

Hallitus, älkää pelleilkö poliisin rahoista. On aivan sama, kun velkaa otetaan, onko summa 7 miljardia vai 7,1 miljardia. Heti 100 miljoonaa poliisille.

HS

Suomi kuuluu maailman parhaimpiin sananvapauden maihin. Tynkkynen ja monet muut perussuomalaiset ottavat lain omiin käsiinsä ja elävät kuin siat pellossa. Vastuuta kannetaan vain vihaamalla Marinia ja haukkumalla hallitusta.

Kun Kotka tekee lähes kaiken infraan ja muuhunkin toimintaan ostopalveluina, niin ”säästääkö” Kotkan poliitikot ja virkamiehet kotkalaisen veronmaksajan lopulta hengiltä? Tuotettu palvelu ja siitä saatavan hyöty vastaan käytetty aika työntekoon palvelun toimittajalta, pitäisikö tarkastella? Ettei ole lehmänkauppoja.

Kojootti

Suomen väkiluku on 5,5 miljoonaa, Kotkan 50 000. Kotkan vastuu 400 afgaanista on yksi perhe. Kotka haluaa 5–10 perhettä. Me ylitämme vastuumme 400–900 prosentilla. Miksi?

Miksi pääkirjaston kirjojen vaihtokaappi on poistettu? Siitä on ollut paljon iloa monille käyttäjilleen. Tuokaa se takaisin!

Jos maahanmuuttajat eivät ota koronarokotetta, eikö heiltä voisi evätä oleskelupa Suomessa? Omassa maassaan voivat sitten tehdä kuten haluavat. Maassa maan tavalla.

Tehkää koronapassin sijaan terveyspassi! Sitä voi käyttää myös koronan jälkeen muihinkin epidemioihin!

Sakke

Onneksi korona-härdelli on hiipumassa. Kotkalaisista kokonaista 17 tuhannesta on koko aikana sairastanut tämän taudin. 17 tuhannesta! Onko se ihan oikeasti paljon? Onko tämä kaikki ollut tämän hössötyksen arvoista?

Kiitos toimittaja hyvästä hävittäjäkauppaohjelmasta, jonka perusteella jokaisen päättäjän tulisi tajuta, miten virheellinen ja epätaloudellinen ostopäätös on.

Kommentoi