Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Nuorisolle vaaraksi tämä huumeitten vapauttaminen

Tynkkynen taas oikeudessa. Suomessa ei ole oikeaa sananvapautta. Ei voi ilmaista mielipiteitä. Huonoista asioista pitää vaieta niitä ei saa tuoda julki.

Hyvä Antti Häkkänen. Huumeilla ei todellakaan pidä leikkiä. Nuorisojengejä jo nyt tarpeeksi lieveilmiöineen ja poliisien resurssit rajalliset. Kannabis tuo lisää mm. mielenterveysongelmia. Toivoa torstaille. – Mirkku

Ja taas paha autokolari Kotkan Koulukadun tasa-arvoisessa risteyksessä (22.9.). Sitten kyllä poliisi seisoo paikalla kun paukkuu, muuten valvonta olematonta!

Nuoret tekee pommeja, saa ihmiset raivon valtaan mopoillaan ja viis välittävät kärsiikö joku. Entä heidän vanhemmat? Sama!

Muuttomatkalla olevien Luojan lintujen ampuminen siksi, että ne "syövät" tai lintujen tappaminen "harrastuksena", on itsekyyden huippu. Luontoa vastaan käytävä sota on lopetettava, koska se on väärä ja paha toimi. Lisäksi luonnon tuhoaminen tuhoaa 100% varmuudella myös ihmisen. Sallitaan lintujen elää itseisarvoinen elämänsä ja tuoda meille talven jälkeen kevään ja elämän viesti.

Nuorisolle vaaraksi tämä huumeitten vapauttaminen. Vihreät etupäässä. Kokoomuksen Antti Häkkäsellä järkisyyt torjua moinen meno. -

Se oli Sipilä, joka leikkasi poliisilta. Ohisalo on palauttanut rahoja, kuten rajallekin. Lue Holopaisen haastattelu.

Omaishoitajien täydellinen väsymys näkyy hoitajille rumasti huutamisena, mihinkään ei olla tyytyväisiä. Tätä kaikkea joutuvat hoitajat kestämään naurettavan palkan lisäksi. Vastuullista työtä, tämä on kiitos. Milloin herätään? Sivusta kuullut ja nähnyt.

Afganistan-operaatioon meni Suomen verorahoja 1000 milj?. Sillä rahalla Suomi pääsi istumaan NATO:n päätöksentekopöytiin kuulemaan mitä ne päättää. Haminan LNG-torniin on mennyt verorahoja 27,7 milj.? jotta USA:n liuskekaasulla kaadettaisiiin Nord Stream II- kaasuputkihanke. Kallista lystiä tämä USA-NATO -seurustelu, ainakin meille veronmaksajille.

Kommentoi