Tekstarit | Toivoisin kauppoihin enemmän isoa kokoa vaatteisiin

Kyllä nyt todella ihmetyttää, kun yrittäjät käyttävät valtiolta saamansa korona-avustukset ilotulitteisiin! Varissaaressa elokuussa järjestetyn ilotulituksen järjestäjillä ei ole ilmastonsuojelu käynyt edes mielessä. Yleisöä saapui sankoin joukoin autoilla Sapokkaan seuraamaan tapahtumaa. Päästöt olivat käsittämättömät. Ilmastonsuojelu ei näytä kiinnostavan myöskään haminalaisia.

Tuli mainos "isi mitä sote-uudistus tarkoittaa". Vastasin pojalle. Se tarkoittaa monelle poliitikoille hyväpalkkaista virkaa, uutta verotustasoa, verojen sekä maksujen nousua ja byrokratian kasvattamista. Eli köyhät kyykkyyn.

Se on kyllä just niin, että vihreät ei ole tyytyväisiä ilmastotoimiin, jollei joku kärsi. Puheet sosiaalisesti ja alueellisesti toteutettavasta päästövähennyksistä ovat täyttä potaskaa!

Miten voi vihreät pitää hallitusta ja kansalaisia pilkkanaan älyttömin vaatimuksin. Täytyy muistaa, että mennään kuitenkin talous edellä.

Terve Vornanen. Kaks päivää ollaan istuttu kypärä päässä valmiina lähtöön, kun kunnan kalustoa tarvitaan onnettomuusharjoituksessa...ei tarvittu, onkohan kutsu jäänyt matkalle...näin ne hommat sujuu.

Ilmainen vinkki Xamkin uuden kampuksen rakennuttajalle: laadukkaaseen ja jämäkkään valvontaan on syytä panostaa välittömästi eikä luottaa hyväveliverkostojen saunanlaudesopimuksiin. Yleensä nämä kaupungin rakennukset ovat sutta jo syntyessään ja budjetti karannut taivaisiin.

Toivoisin kauppoihin enemmän isoa kokoa vaatteisiin. Eivät kaikki ole rimpuloita, nykyään hyvin syöneitä! Rahaa on, mutta ei kivaa ostettavaa.

Samaa olen ihmetellyt kuin 9.9. tekstareissa oli, eli miksi kampus keskustaan ja vielä postimerkin kokoisella parkkipaikalla. Autoruuhkaa tulee lähikulmille, se on varmaa.

Oh'ho

Satamakaupunki Kotkan Kantasatamaan kampus sopii erinomaisesti!

Kiitos KoKSin silmäpolille Ristolle ja hoitajille aivan ihanasta huolenpidosta!

Pelko pois

Muistan aikaa, kun yksi Kotkan kukoistuksen lähteistä löytyi Kantasatamaan sijoitetusta satamatoiminnasta. Nyt koen aikaa, kun samaa aluetta käytetään kaupunkimme saattamiseksi konkurssikypsään tilaan.