Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Oi, suurkiitos sille porukalle, joka on siivonnut kauheat sotkut Karhulan vanhan kirjaston liepeiltä!

Lehti käsittelee usein Kymsoten takaisinsoitto-ongelmaa. Pyhtään tilanne puuttuu. Voisiko tiedoissa vieläkin näkyä heijastuksia julkisen ja yksityisen terveydenhuollon tehokkuuseroista.

Tyytyväinen pyhtääläinen

Ilahduttavaa lukea, että Haminassa panostetaan lasten mielenterveyshankkeeseen (MITO). Toivottavasti sen avulla opettajat saavat lisää valmiuksia huomata myös hiljaiset, sulkeutuneet, ns. näkymättömät lapset, joista ei ole tunneilla "harmia", mutta jotka jäävät vaille mitään huomiota. Avun tarve voi olla yhtä suuri kuin ulospäin reagoivilla.

Persut räksyttävät milloin Marinista ja milloin kenestäkin, mutta oma vastuunkanto on niin vaikeaa esimerkiksi Haminassa.

Oi, suurkiitos sille porukalle, joka on siivonnut kauheat sotkut Karhulan vanhan kirjaston liepeiltä! Oli sydäntä raastavaa kulkea siitä ohi – ja roskienpoimijallani minäkään en tohtinut käydä käsiksi – enkä tiennyt mihin ottaa yhteyttä.

Katsastaja

Tekstarissa mainitun muistomerkin paljastustilaisuudessa pressun voi hyvin jättää paikoilleen. Onhan tekosiakin jo tehokkaasti peitelty 30 vuotta.

Poliittiset loikkarit nostetaan Haminassa johtotehtäviin, Muurman ex-sdp ja Pakkanen ex-kepu. Missä on persujen poliittinen moraali?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka