Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Ei pidä lähteä ehdolle jos ei ole aikaa hoitaa töitä

Helsingissä tehty päätökset Afganistaniin osallistumisesta amerikkalaisten rinnalla. Pitäkää siellä myös toiminnan tulokset. Älkää lähettäkö hedelmiä maakuntiin. Siellähän on myös muuttotappiota.

Pitäisikö havahtua näihin pankkien perimiin palvelumaksuihin? 10 euroa. Alkaa olemaan aika kohtuuttomat, ja millä perusteella?

Kuhan mietin

Miksi ei jo voida olla ilman maskeja sekä rajoituksia? Eikö kaikki riskiryhmäläiset ja halukkaat ole jo kaksi piikkiä saaneet? Onko tässä mitään järkeä?

Kotihoito ylityöllistettynä ja hoivakodit ammottavat tyhjyyttään asukkaista. Nyt ei ihan kaikki palaset loksahda kohdalleen. Onko ratkaisu hoivakodit kiinni ja kaikki jatkossa kotihoitoon töihin?

Jo on ihmiset muuttuneet hienoiksi ja ylimielisiksi. Työstä lähtevä ääni häiritsee, lehdenjako, auraus ja jäteauton ääni. Mikä kiristää, velatko?

Mieleni pahoitin, ärsyynnyin. Torstaina seurasin ikkunastani puistotoimen huoltotoimia T. Pekkasen puistossa. Niin hienoa! Tänään perjantaina keski-ikäinen mies koirasi kanssa juot juomaasi ja heität tölkin nurmelle. Roskis kolmen metrin päässä. Jonka ohi kävelet kuitenkin.

Mur.

Iso kiitos omenoista. Upea idea omenaämpäri portin pielessä.

Yx Aamukävelijä

Jos ei halua itse koronarokotetta niin päätös on oma, mutta rokotteen ottajien haukkuminen tyhmiksi, ja että korona on jonkun mielestä naurun asia, menee yli ymmärryksen.

Kolarin- ja hengenvaara on päivittäistä Kotkan Koulukadun tasa-arvoisissa risteyksissä. Kotkan poliisijohto vastuuseen räikeistä laiminlyönneistä liikenteen valvonnassa.

Ei pidä lähteä ehdolle jos ei ole aikaa hoitaa töitä. Ei jo istuvalle päättäjälle työn määrä ole yllätys.

Miten asioista vastuussa olevat luulevat että hoitajat jaksavat, kun käsiä on liian vähän tekemässä, eikä kukaan pidä heidän puoliaan.

Kuorma-autossa on lava. Bändi esiintyy lavalla. Mutta teatterissa näyttelijä tekee näyttelijäntyön näyttämöllä, ei lavalla. Perinteet!

Omakannasta saa napin painalluksella koronarokotustodistuksen printattua. Tapahtumat auki niille, joilla sellainen on. Mikä tässä on niin vaikeaa?

Kiitokset Pyhtään Kulttuuritalon porukoille mahtavista kesäkonserteista!

651 ääntä ja kiitokseksi äänestäjien pettäminen. Hyvä persut.

Petetty

Omasta mielestäni itse herään työviikot aikaisin klo 05, aina olen aamuteen kanssa lehden lukenut. On sitten aamu lähteyt oikealla jalalla liikkeille. Välillä kyllä mietin, että moneltakohan minun lehdenjakajani on aamuteensä juonut? Tsemppejä tuleviin syyssään tuiverruksiin sinne aamuyöhön!

Hävittäjiin ei Suomella ole edes rahaa vaan ne aiotaan hankkia velaksi. Vuonna 2030 Ilmavoimat toteaa hävittäjä-konseptin vanhanaikaiseksi ja vaatii 5 miljardia miehittämättömiin drooneihin, kun muillakin on ja Washington niin vaatii. Nykyiset Hornetit kestävät vuoteen 2040, joten vanhanaikaisiksi käyviä HX-hävittäjiä ei kannata tai ole järkeä ostaa ja olisi täysin vastuutonta valtiontaloudenpitoa.

EU:ta ei näkynyt Kabulissa, kun sieltä tuli lähtö. Tämä antoi realistisen kuvan siitä, miten jengiorganisaatio toimii kun joutuu altavastaajaksi, eli luikkii pakoon niin kuin koulukiusaajajengikin tekee tosipaikan tullen. Kun ollaan niskan päällä niin kyllä olanylihuutelijoita riittää, mutta jengikaveria ei auteta kun hätä tulee.

Hyvä tekstari lauantain lehdessä afgaanilomailijoista. Kun ihmiset ymmärtäisivät äänestää muita kuin vihervasemmistoa niin tilanne muuttuisi.

Itseymmärtänyt

Kommentoi