Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Olipa viihdyttävä musiikki-ilta Tampsan montulla, kiitos kaupungille ja Kästyätuvalle

Kun lehti ja muukin posti jaetaan kadun varteen laatikkoon, ei postiluukun rapina häiritse yöunta. Suositeltavaa myös kerrostaloihin.

Kotkan satamassa maisemaa rumentava kelluva kapakka on joka suuntaan länkällään, liekö kohta pulpahtaa pohjaan. Myös sen terassi laiturilla järisyttävän näköinen raakalauta-aitoineen. Pois Kotkasta tuollainen rumilus.

Hallitus vähentää poliisien määrärahoja ja antaa ne maahanmuuttoon. Jälleen suomalaisten turvallisuutta heikennetään.

RiPa

Meillä on vaaleilla valittu henkilöt päättämään kaupungin asioista, joten ei tarvita mitään muita ylimääräisiä äänestyksiä.

Rampe

Olipa viihdyttävä musiikki-ilta Tampsan montulla, kiitos kaupungille ja Kästyätuvalle. Toivottavasti tulee perinteiseksi.

Arvoisa koronapassityyppi: Arvioidaanko vähän myöhemmin ketkä ovat tyhmiä ja ketkä eivät? Mistä tulee tämä suurempi tieto, että rokotus on täysin vaaraton. Se parhaiten nauraa joka viimeiseksi nauraa.

Hohhoo

Asuntovaunun romut ja asuntoautot joissa asutaan ovat palanneet Fuksinniitylle. Onko kaupunki perunut päätöksensä parkkeerauskielloista? Mutta asua siellä siis saa?

Miksi kouluissa piti näyttää Sodankylän koulurauhajulistuksen sijaan Sirviön nolo ja teennäinen kännykkävideo? Opettajilla myötähäpeä ja oppilaat haukottelivat.

Kymijoen ravintopalvelut lisää kasviksia tarjontaan. Edullista heille. Onko luomua tai lähiruokaa? Ei tietenkään, täysin mautonta pakasterehua ulkomailta. Kotimaisuus ja tuoreus täysin vieraita käsitteitä.

Suomella riittää rahaa älyttömiin hävittäjäostoihin, maahanmuuttajiin joista pidetään hyvää huolta. Omat kansalaiset ovat vain maksajia, joiden hyvinvoinnista kukaan ei ole kiinnostunut.

Älytöntä keskustelua lehdenjakajien häiriöistä. Paperilehden tilaamisen sijaan sen voi tilata luettavaksi vaikka kännykällä. Eikä voi syyttää muita, jos laite ei avaudu!

Kiitos Motonet Kotka 25.8. ystävällisestä ja nopeasta palvelusta, rengaspaineet kohdalleen.

Kiire sairaalaan

Missä vaiheessa on Vallikentän katsomoiden kattaminen? Säälittää kun 70–90-vuotiaat, jopa Luumäeltä ja Kotkasta saapuvat hardcore-fanit istuvat myrskytuulessa ja rankkasateessa liki kolme tuntia.

Metsäkylän mökkiläinen

Kertoisiko joku, miksi rokotteet ottaneidenkin täytyy pitää kiinni samoista suosituksista mm. kontaktien välttämisestä kuin rokottamattomien. Eikö se rokote annakaan suojaa ja immuniteettia? Tyhjän saa pyytämättäkin.

Olipa upeata seurata Haminan isossa risteyksessä, miten jumiin jäänyttä pitkänpitkää kuormuria auttamaan riensi reipas Audilla liikkuva osaaja. Nosti liikennemerkin paikoiltaan ja näin tuli tilaa ja jonot hävisivät.

Afganistanilaiset turvamiehet heti töihin Suomeen saavuttuaan poliisin avuksi. Suomalaisia ja koteja suojaamaan rikollisilta ja ryöstäjiltä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka