Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Ravintoloihin myös koronapassi käyttöön ja nopeasti

Juha Vainion kadulla ei pyörätietä vaan parkkipaikkoja. Kuusiseen Kotkan levein jalkakäytävä, pyöräily kielletty. Katu tarvitaan suomen rumimman romurautataiteen ihailijoille. Selitystä piisaa, kun terve järki puuttuu.

Niin minä mieleni pahoitin, en sitten koronapassin voimaantulon jälkeenkään pääse ravintoloihin syömään, jos siellä saa käydä passittomat. Rokottamattomat pilaavat ilomme tyhmyydellään. Ravintoloihin myös koronapassi käyttöön ja nopeasti.

Joo, maailmanluokan pullat ja piparit ja pöytiintarjoilu, jos vain niitä saa! Kesällä odoteltiin tunti, ja saatiin – rahat takaisin. Villa Munkholma, kiitos ja nam – ei enää ikinä.

Nyt en ymmärrä. Afganistanista pelastetaan henkilöitä, joilla on oleskelupa Suomessa. Siis he ovat hakeneet turvapaikkaa Suomesta ja nyt he kuitenkin ovat pystyneet oleilemaan Afganistanissa. Eli pelastetaanko heidät Afganistanista jo toiseen kertaan?

Mitä varten kaupungin virkailijat Haminassa ovat etätöissä? On vaikea hoitaa asioita. Onko hommat tehty entistä helpommiksi?

Suomessa 300 000 työtöntä ja samalla työvoimapula. Uskomaton tilanne. Saamaton hallitus ja ylipöhöttynyt sosiaaliturva alkaa näkyä.

Taas alkaa turha kateellisten urputus Fuksinniityn parkkipaikasta. Kadun reunassako asuntoautot ja asuntovaunut tulisi säilyttää? Jos niin, niin mielestäni parkkialue voitaisiin antaa nuorten mopopoikien kokoontumispaikaksi. Ihanaa kun saataisiin ääntä kaupunkiin!