Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Kyse ei ole aamupostin pelkäämisestä, vaan sympaattisen hermoston aktivoitumisesta kovaan ääneen herätessä

Hyvä lukijalta-kirjoitus Tommi Nurmiselta muinaistulista (KySa 22.8.). Ei ilotulitusta Varissaareen muinaistulien nimissä roskaamaan merta!

Tuulikki Kaasinen

Lisää vaan Kotkassa ja Pyhtäällä festareita. Saadaan pitää maskeja ja muita rajoitteita vielä ensi kesänäkin. Lapsienkaan ei tarvitse mennä kouluun.

Minusta tuntui, että vasta nyt Mannerheimintietä kävellessäni olisin nähnyt ensimmäisen kerran sankarihautojen kukkarivien upeuden.

Hyvä teksti lukijalta muinaistulista (KySa 22.8). Lisäyksenä, samana päivänä on Suomen luonnon päivä, jonka yhteyteen ei ilotulitus todellakaan sovi. Äly hoi!

Asuntoautot ja vanhat asuntovaunun romut palanneet taas Fuksinniitylle. Joko pysäköintikielto on purettu? Asutaan ja ollaan. Vai maksavatko he kuukausimaksun? Miksei valvontaa (öisinkin) jos kerran kielto on voimassa.

Villa Munkholmassa piipahdan minäkin monesti. Kahvilan piha-alue on nykyään surkeassa kunnossa. Piha oli niin kaunis Jussi-Pekkojen aikana. Silmäruokaa, please!

Kyse ei ole aamupostin pelkäämisestä, vaan sympaattisen hermoston aktivoitumisesta kovaan ääneen herätessä. Unenpöpperöinen tietoinen mieli tajuaa tilanteen harmittomuuden parin sekunnin päästä, mutta hermosto ei rauhoitu välittömästi, koska kyse evolutiivisesta ja biologisesta reaktiosta, joka ei ole tahdonalaisesti hallittavissa.

Ap tässä vielä kerran. Olen tilannut aamulehteä 15v ajan. Ikinä en ole valittanut lehdenjaon äänistä, koska ne ovat normaalia elämää. Viime aikoina vain on ollut poikkeuksellisen kovaäänistä touhua (rapuissa juoksemista, luukkujen paiskomista), että se ei enää ole sitä "perusääntä", joka ei ole koskaan häirinnyt. En kritisoi lehdenjakoa yleisesti, päinvastoin arvostan.