Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kiitos kaupungille, kun hillitsette Juha Vainion kadun rallirataa

Vai on Pekka Helyrannan mielestä lasikuitu täysin vaaraton jäte? Lasikuidun valmistamisessa on käytetty erilaisia myrkkyjä ja liimoja jolla esim. lasikuitumatto sidotaan matoksi! Sieltähän ne sadevesien mukana valuu Kymijokeen. Menkää katsomaan itärannan kaatopaikalta minkälaisia valkoisia puroja sieltä virtaa mereen.

PEKU

Villa Munkholmassa on pöytiintarjoilu, ”maailmanluokan” leivonnaiset ja historiallinen miljöö! Kiitos ja nam!

Jenkit ovat vieneet aseellista demokratiaa Vietnamiin, Lähi-itään, Afganistaniin ja moneen muuhun maahan. Joka paikassa on sillä saatu aikaan kaaos ja pakolaistulvat. Suomikin on ollut niissä maksajana.

Alfa TV on persuja mainostava kanava.

Mies 79

Helsingin keskustassa ei juuri olisi pyöräteitä, jos niitä suunniteltaisiin Kotkan tapaan. Miten esim. kirjastoon ja lyseolle pitäisi ajaa pyörällä ”oikein” Hovinsaaren suunnasta, kun pyörätie loppuu kesken? Saa tulla näyttämään.

Jos pelkäät aamupostia eristä asunto paremmin. Aamupuuron voimin saattaa kuulua napsahdus, mitäs sitten teet, eikä Musti tottele.

Kiitos kaupungille, kun hillitsette Juha Vainion kadun rallirataa, myös Ruotsinsalmenkatu kaipaa rauhaa ja viihtyisyyttä!

Kiihdytysajoja päivin öin

Milloinhan ihmiset oikeasti ymmärtävät tilanteen? Vaikka ovat saaneet jo molemmat koronapiikit, voivat he silti saada tartunnan ja levittää sitä! Ei ne piikit ole vapautus taudista. Miksi karanteeni ei koskisi heitä?

Kommentoi