Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Montakohan viikkoa saa odotella Kymsoten infektiolääkärin soittoa lapsi koronassa?

Keväällä ihaillaan Arktikaa – muuttolintujen saapumista kotiinsa synnyttämään poikasensa. Syksyllä julmat metsästäjät ampuvat emot ja poikaset hupina ja harrastuksena. Miksi kaunista mutta uhanalaista luontoa saa tuhota?

Kahvimainoksessa ulkomaalaisen näköiset ihmiset pysäköivät Mersun keskelle tietä. Ohituskieltoalueella! Onko tämä minkään ryhmän yllytystä jotakin vastaan? Putkareissu ja vankilaan.

Lampaat kuuluvat Katariinanpuistoon. Miksi hyvätkin asiat muutetaan huonoiksi? Lisää lampaita, jos se on syynä siirrolle!

Missä suhteellisuus uutisoinnissa? Kalajoen ”valtava” metsäpalo 277 hehtaaria. Rivieralla jo 5 000. Siperiassa 3 500 000 hehtaaria, eipä paljon kerrottu. Paljonkohan mennyt Amerikoissa?

Montakohan viikkoa saa odotella Kymsoten infektiolääkärin soittoa lapsi koronassa? Muutama päivä on odoteltu, luvattiin soittaa, ymmärtäisi jos potilas olisi aikuinen. Katsotaan soittavatko ensi viikollakaan vai onko lääkärit lomalla.

Pieni koronapotilas

Vai lehdenjakaja, liian äänekäs. Hiippailulisää ei makseta ja piiri vaan kasvaa.

Sairaalan ruoka tosi hyvää. Samasta keittiöstä menee vanhuksille ja vammaisille tosi huonoa, lihatkin sotketaan sokerilla. Kokki ei edes maista.