Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Lampaat ovat olleet Katariinanniemen vetonaula, ne ovat ilahduttaneet kotkalaisia vauvasta vaariin ja myös turistit ovat olleet iloisen yllättyneitä kohdattuaan puistossa lampaita

Varsinainen kulttuurihuussi! Konsertit Saaristomarkkinoiden kanssa päällekkäin. Pyllistys Pyhtään kulttuurille ja fyrkat stadiin.

Sopisiko uusittu Vilkkaan leikkibussi jonkin päiväkodin pihalle?

Paimenportin risteyksestä etelään: Hyväntuulentien reunat kaivettu pois, mitään tukia ei ole laitettu, raskas rekkaliikenne. Vain hyvällä tuurilla tie ei romahda alas.

Kun ei raha kelvannut, jätin tavaran kassalle. Kolikot pattereista oli kädessä. Enpä ottanut korttia. Pasaatissa. Otan 2 tai 3 kertaa 500 taskuun ja pattereita saa rahallakin.

Läheskään kaikilta Suomeen tulijoilta ei lehtitietojen mukaan ole tarkastettu rokotustodistuksia, vaan on riittänyt oma ilmoitus siitä, että rokotesuoja on. Hallituksen ja viranomaisten sinisilmäisyys ja naivius ihmetyttää.

Lampaat ovat olleet Katariinanniemen vetonaula, ne ovat ilahduttaneet kotkalaisia vauvasta vaariin ja myös turistit ovat olleet iloisen yllättyneitä kohdattuaan puistossa lampaita. Nyt puistotoimisto aikoo jonkun vastustuksesta johtuen siirtää ensi kesänä lampaat muualle. Lampaiden paikka on Katariinanniemi!

Eikö euro ole virallinen maksuväline Suomessa! Kierretään kaukaa tommoset liikkeet, joille ei raha kelpaa; ei sitä henkilökuntaa ulkomainen ketjuliike kuitenkaan lisää. Pyh!

Kyllä on pikkusieluista poruhkaa kun on vara arvostella Marinin yksityiselämän tekemisiä. Soittakaa suoraan hänelle mitä saa tehdä ja mitä ei. Todennäköisesti hän ei lue tätä lehteä. Että huh huh.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka