Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Tärkeämpää kuin vahtia ahkeria marjanpoimijoita on katsoa ettei osta epäeettisesti tehtyä halpakamaa

Lopettakaa hyvät ihmiset tuo ainainen marina. Paha siellä Pasaatissa on jatkaa 9 jälkeen kun se sulkeutuu. Ja tuleeko mieleen, että näillä rokottajillakin on perheet. Iloa elämään.

Hienoa! Rokotevastaiset halusi lapset rokotejonoihin. Olette oikein järjenjättiläisiä.

Krista Kiuru, soteuudistus, oletko ystävällinen ja kerro meille selvästi, mistä otetaan rahat vanhusten kotihoidon tarvitsemiin autoihin ja bensoihin. Autojen tarve ei ole pieni.

Kantaako kukaan enää vastuuta huonosti tehdyistä töistään? Miksi huolimattomuus on lisääntynyt, vai eikö taito ja tietämys riitä? Talot rakennetaan mahdollisimman halvalla ja saadaan suuria voittoja. Käytetään siihen halpatyövoimaa.

Onkohan KTP:n valmentajilla ja pelaajilla perusajatus hukassa? Kun saadaan pallo lähdetään eteenpäin tekemään maalia, maalit ratkaisee, eikä käännytä ympäri ja pakitetaan omalle maalille asti. Eikö uskalleta haastaa vastustajan pelaajia? Ainoa joukkue joka pakittaa koko kauden, tulos on näkyvissä.

Hallitus tekee kaikkensa pitääkseen pandemiaa aisoissa ja oppositiopuolue rikkoo puoluekokouksessa yksinkertaisimpiakin ohjeita mm. maskien käytöstä. En kyllä arvosta tuollaista.

Kyllä vanhan ihmisen elämään toi valoa maanantain Kymärin sivut 8-9. Hyvä Sale!

Ostan mielelläni metsän antimia ulkomaalaisilta, toki myös suomalaisilta. Myös kahvi, hedelmät, vaatteita, lääkkeitä, elektroniikkaa, tv-ohjelmia tulee ulkomailta. Tärkeämpää kuin vahtia ahkeria marjanpoimijoita on katsoa ettei osta epäeettisesti tehtyä halpakamaa. Suomessa tehdään laatuvaatteita ja -kosmetiikkaa!

Viitoitus Parikan hautausmaalle pyöräilijän näkökulmasta on huono. Toivoisin lisää opasteita, parikin kappaletta, välille Aittakorpi-Parikka. – Pyöräilijä

Vanhalla Kotkantiellä koksin kohdalla on melkoinen liikenne Hyväntuulentien ollessa poikki. Eikö näihin muutamaan liittymään saisi edes työmaaliikennevaloja jotta sairaalalta pääsisi pois.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka