Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Pitäisikö Kymsoten nimi vaihtaa Kouvolasoteksi?

Eiköhän se omituinen itsepalvelumalli kahviloissa Suomessa ole ihan teidän kahvilayrittäjien aikaansaama! Ainutlaatuista Euroopassa. Kahvilayrittäjä Kotkastakin sanoi KySassa, ettei kannata ja samalla arvosteli asiakkaitaan erikoiseksi väeksi jotka eivät osaa vaatia pöytiintarjoilua  – Hauska juttu

Miksi Kymsote jonotuttaa ja rokotuttaa 12–15-vuotiaat walk in -tapahtumassa, ei kouluterveydenhuollossa?  – Ihmettelijä

Nuoriso jonotti pari tuntia rokotukseen. Annoksia varattu viitisensataa, mutta rokotuspiste pitikin sulkea yhdeksältä, jolloin yli 200 rokotusta jäi antamatta. Kymsoten tapa jouduttaa torjuntataistelua koronaa vastaan ?

Pitäisikö Kymsoten nimi vaihtaa Kouvolasoteksi? Kouvolassa kaikki toimii ja henkilökunta voi hyvin. Kotkassa ja Haminassa ei toimi mikään.

Kyllä on tainnut Kymen Yrittäjien aluejohtaja valvoa omia etuja ennemmin kuin yrittäjien. Ehdottomasti erottava!

Tuleeko Kymsoten toiminnasta mieleen vanha hölmöläistarina, jossa peittoa jatkettiin siirtämällä pala toisesta päästä. Ei se mitään. Kohta aletaan kantaa valoa säkillä sisään ja sangolla vettä kaivoon.

Toivon, että talossamme kiusaaminen loppui, kun tuli uudet ohjeet. Kiitos!

"Asia mahdollisimman tiiviisti"...Aika lääkärille kiitos.

Kari Kristeri voisi olla tasapuolinen sanomisissaan, on sentään Kymsotella töissä vaikka taitaa Kouvolan puolella kuitenkin vaikuttaa.

Sukankudonta on tehokas tapa keskittyä käytävään keskusteluun. Kännykän räplääminen taas ei ole. Sukankutoja pystyy keskittyneenä erottamaan oleellisen epäolennaisesta ja ottamaan kantaa neljällä kielellä eikä vaikenemaan kuudella.

Karhulan puukoulua on tutkittu, jotta se voidaan korjata oikein. Asbesti ja lyijy on tutkittu, koska ne vaikuttavat materiaalien ja jätteen käsittelyyn sekä kustannuksiin, ei altistumiseen. Tilat korjataan, jolloin asbesti, lyijy ja homeet poistetaan. Miten kukaan silloin altistuu millekään?