Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Varsinaisia vellihousuja Vekaralla, ja näitä pitäisi kutsua maanpuolustajiksi

Hallituksen kova velanotto jatkuu yhä ensi vuonna. Miten Suomi selviää, jos ei pian leikata kauheaksi paisuneita julkisia menoja? Asumistuetkin yli kaksi miljardia vuodessa. Kuka haluaa enää seuraavaan hallitukseen? Siivouksen tarve on niin valtava, että sen hallituksen kannatukselle tulee jyrkkä lasku.

Niinkö se nyt menee, että lapset täytyy rokottaa voidaksemme suojella rokotevastaisia aikuisia ja heidän kakaroitaan. Rokotevastaiset eivät saisi viedä sairaalapaikkoja. Siellä hoidetaan muitakin sairauksia. Ja älkää vanhemmat viekö jälkikasvua esim. urheilukisoihin, jos päällä on hirveä yskä. Tämmöinenkin nähty. Järkeä voi käyttää jos on.

Korona sen kun jyllää ja juniorien pitäisi päästä karaokebaariin möykkäämään. Erityiskiitos Leningradin potkupallofaneille. Kannattiko haistatella?

Jokainen Karhulan puukoulun säilyttäjä voi miettiä lastenlapsiansa altistumassa vanhoista rakenteista irtoaville asbestille, lyijylle ja homeille.

Kotkalainen käveli kauniina elokuun aamuna Oolanninpuistossa ja mietti ensimmäistä kertaa, että Haminahan on todella kaunis ja viehättävä merikaupunki.

J.E.S

Miksi talousministerin budjettiesityksen tiedotteessa ei ole mainintaa hävittäjämiljardeista? Pelätäänkö kansan mielipiteitä hukkainvestoinnista.

Ek

Taivas varjele. Varsinaisia vellihousuja Vekaralla, ja näitä pitäisi kutsua maanpuolustajiksi. Hankitaan korona, niin saadaan pitsaa ja päästään pelaamaan konsolipelejä.

Varusmies haluaa koronan, että pääsee syömään pizzaa ja pelaamaan pelikonsolia ja suihkuun! Sodassa oltiin viisi vuotta, ajattele. Miten ahdistunut, paniikkikohtauksia kokeva edes pääsee inttiin? Entä jos tositilanne, vaarantaisi toveritkin.

Aamulla poliisi valvomassa Mussalon koulun luona autoilijoiden suojatien väistämisvelvollisuutta. Hienoa!

Kotkan opiston kurssien laskutuksessa olisi parannettavaa: laskulta puuttuu tilinumero ja se kenelle maksetaan, sekä eräpäivä on väärin. Puuttuvia tietoja pitää kaivaa googlella netistä.

Eikö Kymsotessa osata laskea kuinka monta rokottajaa torstaiksi tarvitaan, kun rokotteita varattu 500 ja rokotusaika tiedossa? Miten voi ihmisiä kyykyttää odottamaan kaksi tuntia ja viimeiselle ei ehditty antaa. Mokia jatkuvasti!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka