Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kyllä on ikäihmisiä kunnioitettu, te olette saaneet kaikki ensin

On selvää miksi Sanna ei ehdi paneutua kotimaan ongelmiin, kun on ehdittävä Veitolan ohjelmaan esittelemään itseään!

Ei ole Pyhtäällä ollut ruukkia, vaan puunjalostustehdas ja saha, eikä ole ollut patruunaa eikä patruunan taloa vaan isännöitsijä ja isännöitsijän talo. – kirkonkyläläinen

Eläkkeet eivät ole nouseet kymmeneen vuoteen muutama euroa enempää. Toimeentulo on laskenut ja lääke- ja sairaskulut nousseet. Tuntuu että kukaan ei välitä hoitaa eläkeläisten asioita.

Jälleen kerran saimme erinomaista palvelua Karhulan terveysaseman sairaanhoitajilta.

Raamatusta löytyy pilven pimein orjuutta ja riistoa sallivaa jaetta, vain alle 10 homoseksuaalisuutta suoraan tuomitsevaa. Jeesus ja opetuslapset ovat enimmäkseen humaania porukkaa. Lopetetaan ison kirjan valikoiva lukeminen ja annetaan kaikkien ihmisoikeuksien asialla olevien lippujen liehua!

Sukan kutominen on hieno vapaa-ajan harrastus. Mutta kyllä on niin, että harrastuspaikka pitää olla muu kuin valtuuston kokoussali. Oli sitten kinesteettinen ihminen tai ei!

Kyllä on ikäihmisiä kunnioitettu, te olette saaneet kaikki ensin. Meitä on muitakin jotka ovat eläneet kuplassa suljettuna asuntoihinsa, mutta saaneet rokotteet viimeisenä. Mihin sitä koronapassia tarvit?

Olen ikäihminen, enkä ole ollut suljettuna asuntoon korona-aikana ollenkaan. Puistoihin ja merenrannalle pääsee aina!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka