Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Hieno idea tuoda Vikla-kahvio Katariinaan!

Oli ilo asioida terveyskeskuksessa. Aiemmin jonotin ja se maksoi 30 euroa. Nyt kaikki pelas kun junan klosetti ja lekurin, lupaamat kaikki ok. Kiitos kaikille. Anteeksi se lekuri. Mummoni sanoi kaikkia tohtoreiksi. Minäkin toivon omalleni. Ainesta on.

Totta, Sergei. Keskiaikaista maanvaltauspolitiikkaa harjoittavat EU ja Nato pelottavat meitä rauhaa rakastavia. Onneksi Putolevin tehdas sentään saatiin pelastettua.

Löytyykö Kotkan päättäjistä sen verran viisautta että pystyvät myöntämään oman virheensä ja perumaan Pesun irtisanomisen. Osaamista ja ammattitaitoa löytyy varmasti vaikka muille jakaa.

Hieno idea tuoda Vikla-kahvio Katariinaan! Hieno kokemus. Kiitos! – MP ja seurue

Se homeinen Ankkuri kannattaa purkaa nyt sunnuntain ja maanantain välisienä yönä. City-ympäristönsuojelijat nukkuu ja toipuu Meripäivistä tai makaavat koronassa. Vinkkinä stevecolle.

Ihanaa ettei "tehostaminen" ole tärvellyt ihmisläheistä hoitokulttuurianne Haminan vuodeosasto. Kiitos teille kaikille! – MR & ER

Minkämoisilla suhteilla nuokin kirkko-oppaiden kesätyöpaikat on annettu, kun on noin mahtava motivaatio tuohon työntekoon?

Koronan levityspaikat: ravintolat, pubit ja musiikkishow:t. MaRa määräilee mafiatyyliin THL:ää ja vaatii rajoitusten poistamista, ihmisten hengestä piittaamatta. Nyt se koronan levittäminen riittää, show:t, ravintolat ja pubit kiinni ensi vappuun saakka niin ei tarvitse eestaas vekslata, reilu peli. Korona-passin saa tulostettua Omakannasta, mitään erillistä ei tarvita.

Ankkuritalo luo tilat uusille yrittäjille Datariinan lisäksi. Pidetään koulutetut osaajat Kotkassa, sijainti luo lisäarvoa kantasatamalle ja kaikelle taloudelliselle toiminnalle. Oikea hetki!

Olisivathan ne jalkapalloturistit voineet ihan itse käydä testeissä. Piittaamattomuus karanteeneista ja rokotuksista tämän aallon aiheuttivat, ei Kymsote.

Viva la France, rokotuspakko kaikille terveydentilan työntekijöille. Näin pitäisi toimia meilläkin, koska kyseessä ei ole mikään "eettinen omantunnon kysymys" tartuntatautien osalta. - JL

Kotkassa järjestetään Kansainväliset suurmarkkinat ja isot torikonsertit, mutta Haminassa ei saanut järjestää joulukuussa edes pientä joulutoria. Tasapuolistako? Asiat eivät selittelemällä parane!

Kommentoi