Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Inhottaa se, kun kahviloiden ja baarien työntekijät tarjoilevat juoman pitäen sormillaan kiinni siitä, mihin huulet osuvat juodessa

On muitakin arvoja kuin raha. Jälkipolvet arvostavat kaupunkikuvan elävöittämistä ja eri kulttuuri- ja historiakerrosten säilyttämistä. Ankkuritalo säästettävä.

On se kummaa kun Citymarketin leipä- ja leivonnaisosastolla joka viikonloppu tarjolla on vain ei-oota?

Kyllä kolareiden syitä riittää: lumi, hämärä, aurinko. Jopa keskellä peltoa kasvava puu.

Haloo

Kotkassa on jo riittävästi tuhottu kulttuuri- ja kotiseutuhistoriallisesti tärkeitä kohteita. Nyt voisi ihan oikeasti ottaa käyttöön kaupunkistrategiamme: rohkeus, reiluus, rakkaus, ja jättää Ankkuritalon purkamatta. Tulevat sukupolvet arvostavat, ettei Kotkan satamahistoriaa hävitetty.

Pappilansaaren salmien kaislikko hienosti niitetty. Hienoa työtä Meri-Haminan talkooporukalta. Kyllä kelpaa suppailla!

Porthaninkadun kaahaajat aisoihin! Kadulla lapsia ja jalankulkijoita.

Kymsoten on turha edes uhkailla, ettei lähiopetus syksyllä alkaisi, kun itse aiheutti tämän korona-aallon kun päästi jalkapalloturistit testaamatta rajat yli. Rokotekattavuus nousee jos saadaan ilman ajanvarausta oleva rokotuspaikka. Nyt Kymsoten rokottaminen on ihan liian jäykkää, aikoja ei saa vaihdettua eikä aikaistettua!

Nyt on jo pakko sanoa ruma sana? Mitä täällä Suomessa puuhaillaan, kun enää ei saisi sanoa kantasuomalainen muutoin kuin vaan selittäen, että sillä tarkoitetaan Suomessa pysyvästi asuvaa henkilöä? Kaikki Haaviston Isis-naisetkin ovat tuon tulkinnan mukaan ”kantasuomalaisia”? Ei voi olla totta? Voihan vihreä harha-loikka?

Mosku

Meni kolme vuotta ja samalla terveys ennen kuin syöpä löytyi. Vähäteltiin ja vihjailtiin ja ei kuunneltu eikä kyselty mitään. Tuijotettiin nettiä. Miksi näin tehtiin, sitäkö on lääkärin työ?

Hirssaaressa iso koira haukkuu pitkin yötä pihalla. Ovatko omistajat kuuroja, kun eivät tee mitään hiljentääkseen? Kohta menee hermot naapurissa.

Naton lisääntynyt asekalistelu Itämerellä ja sen doktriini Ahvenanmaan militarisoinnista ja miehityksestä uhkaa suoraan Suomen turvallisuutta. USA:n porttikielto Itämerelle rauhoittaisi tilannetta, samoin kuin US-vakoilukoneiden lentokielto Pohjanlahdella ja Suomenlahdella.

Kymsotella ei ole vapaita rokotusaikoja ennen koulujen alkua, ajanvarauksella tehty rokotus on hidasta ja tehotonta. Nyt äkkiä ilman ajanvarausta olevat rokotuspisteet käyttöön, jotta nuoret saadaan rokotettua ennen koulujen alkua!

Inhottaa se, kun kahviloiden ja baarien työntekijät tarjoilevat juoman pitäen sormillaan kiinni siitä, mihin huulet osuvat juodessa. Lähes poikkeuksetta kaikki!

HYGIENIAA!

Kotkassa on niin asiantuntijoita puistojen osaamisessa johtoportaassa, jotka eivät tiedä mistään mitään. Uusi puutarhuri ollut koko talviajan töissä, lumen alta olisi varmaan pitänyt kaikki huomata ja tanssia vanhan pillin mukaan. Ei mitään uutta tuulahdusta hyväksytä, eikä uutta toimintatapaa, että hävettää. Oletteko koko puistohenkilökunta tässä mukana jyräämässä. Antakaa miehen tehdä työnsä, mihin valittu.

Kävin tutustumassa Kotkan kirkkoon. Ovet olivat avoinna, mutta ketään ei näkynyt, joten kurkistin sakastiin. Siellä oppaat pötköttivät sohvalla. Herätin heidät päiväunilta. Oppailla ei ollut tietoa edes kirkon valmistumisvuodesta.

No jo, meneeköhän ”hygieniavastaavalla” vähän yli vaatiessaan kaupan kassaa vaihtamaan käsineet joka asiakkaan jälkeen. Menee jo hysterian puolelle.

Tuulikki Kaasinen