Tekstarit | Juuri se ikäryhmä, joka tällä hetkellä eniten tautia levittää, on tyystin unohtanut maskit ja turvavälit

Kuka hoitajia tarvitsee? Kloonatkaa Kiminkinen niin saatte tehokkaan sällin joka kyläpahaseen.

-soiva peli-

Todella hyvä kirjoitus Airi Koivukoskelta Kotkan torin alennustilasta! Samaa mieltä ollaan. Voisiko toimintojen sijoittelun ohjenuorana pitää kivetykseen upeasti suunniteltuja ja toteutettuja selkeitä ja tasaisia kävelykäytäviä, jotka ylittävät torin kulmasta kulmaan.

Tori viihtyisäksi

Ovatko Kotkan keskustan ns. Teboilin tontin ruusut kurtturuusua? Jos ovat, toivottavasti ne hävitetään samalla, kun tonttia myllätään muutenkin.

Näyttäisi, että juuri se ikäryhmä, joka tällä hetkellä eniten tautia levittää, on tyystin unohtanut maskit ja turvavälit. Kiitos neljännestä aallosta ja uusista rajoituksista nuoret ja nuoret "aikuiset".

Rokotettu Riskiryhmäläinen

Koti pilattiin huonolla remontilla ja hyvä-veli-aatteella, ja minä olen viranomainen ja minä puhun täällä. Aiheutti suuren menetyksen vääryydellä. Näin tehtiin Haminassa. Miksi näin?

Jipii, jo on aikakin purkaa Ankkuri-talo, jos joku väittää sitä suojelun arvoiseksi, on täysin järjetön. Ja ei puhettakaan kaupungin rahojen haaskauksesta tähän kohteeseen, ihan vaan ennakolta.

Te nuoret, jotka juhlitte ja levitätte koronaa. Miettikää tulevaisuuttanne. Jos oma terveys ei kiinnosta, niin miettikää omaisianne. Elätte tulevaisuudessa mahdollisesti ilman heitä!

Kuinkakohan puhdasta Maakin vesi on, kun öisin käy kaikenlaiset uimarit ja päivisin huonosti peseytyneet ihmiset. Eli pesu sisätiloissa ilman uikkareita!

Varokaa nyt hyvät haminalaiset. Muutama "vastuuton" luuhaa päivät pitkät ilman maskia käyden läpi kaikki keskustan kapakat ja kuppilat. Ne tartuttajat ovat kyllä tiedossa, mutta ei niistä saa kertoa?

Jalkapallo. Numero 15 ok. Vahvistus, vihdoinkin pelaaja joka tietää mihin suuntaan pallo potkaistaan alakerrasta.

Katsoja.

Onko Katariinan puisto uusi kaupungin tarjoama ilmainen leirintäalue karavaanareille? Monet autot/vaunut paikallaan jopa viikkoja. Pyykit hulmuaa ja olo tehty kotoisaksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka