Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Kiitos Kotkan kaupungille Valkamakadun pysäkin katoksesta!

Kiitos Kotkan kaupungille Valkamakadun pysäkin katoksesta!

Palautteen antaja

Nykyhallituksen aikana politiikassa on syntynyt uusi ja huolestuttava ilmiö. Poliitikko puhuu pitkiä ja sekavia lauseita ja on vastaamatta esitettyihin kysymyksiin.

Nyt Jari Elomaa sanoi sen ääneen, mitä moni kotkalainen ajattelee Kouvolasta! Kouvola on pelkkä jarru Kotkan kehitykselle! Ei muuta kun eroon koko Kouvolasta! Se että onko Meri-Karjala oikea nimi uudelle maakunnalle, on sitten eri juttu.

Pete

Pyyntö öiseen aikaan mopolla/moottoripyörillä keskikaupungin kaduilla ajaville. Voisitteko välttää liikennöintiänne, koska se tuottaa suurta haittaa kulkuneuvostanne lähtevän voimakkaan äänen muodossa. Se tunkeutuu sisälle avoimien ikkunoiden ja parveke ovien kautta, joita näin kesä-aikaan varsinkin joudutaan pitämään avoinna ilmavirtauksen saamiseksi huoneistoon. Kiitos jos huomioit yörauhaa tarvitsevia.

RS

Kyllä pääministeri ehtii itsensä esittelyyn, mutta ei rohkenut tulla Areenan keskustelu tilaisuuteen, kun ei ole koskaan ollut hyvä hyväksymään muiden mielipiteitä!

Ehdotan et myö Kymi-Karhulalaiset erotaan pakkoliitoksesta Kotkaan. Otetaan Uusimaa kimppaan ja perustetaan Suur-Kymen maakunta.

Reijo Vesalainen

Suomessa on Länsi-Euroopan vanhin autokanta. Valtio on röyhkeästi verottanut kansaa auton hankinnassa sekä käytössä. Kohta pitäisi vanha auto vaihtaa sähköautoon. Millä rahalla? Tulojenkin verotus on maailman rankimmasta päästä.

On koiraloita, joista ei päivällä kuulu mitään. Kun tulee hämärä ja yö, alkaa hirveä loukutus. Mitä sanoo esim. järjestyslaki?

Kommentoi