Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tekstarit: Mitähän Kotkan kaupunki ajatteli salliessaan sähköpotkulaudat? Jalkakäytävillä ja Koksissa ruuhkaa muutenkin

Pitäisi nostaa kansanliike mansikoista. Nyt niitä on, ja ovat joka paikassa samanhintaisia, 45 euroa laatikko. Ja missä ovat makeat mansikat? Happamia kaikki.

Mitähän Kotkan kaupunki ajatteli salliessaan sähköpotkulaudat? Jalkakäytävillä ja Koksissa ruuhkaa muutenkin.

Lääkäripulaan suurin syyllinen on Suonen vahvin ammattiliitto Lääkäriliitto. Se vastustaa koulutuksen lisäämistä. Se on yksi tapa nostaa lääkärien palkkoja ja arvostusta.

Meriniementien varrella ei kovin montaa autopaikkaa ole. Kukahan olisi se onnellinen veneilijä, joka siellä saisi autoaan pitkiä aikoja seisottaa?

Miehikkälän keskustassa monella pihalla kymmeniä vanhoja romuautoja. Matkailijat ihmettelevät, miksi kunta ei puutu asiaan ja vaadi asianosaisia siistimään pihaansa.

Ihmettettelevä

Kyllä on tympeetä, kun nuoret tulevat aina pelaamaan futista Kilpisen kentälle puoliltaöin. Pelaavat kello kolmeen. Tytöt kirkuvat ja pojat potkivat palloa ja kurnuttavat mopoja. Kyllä täytyy olla kivaa.

Uneton

Kun haluat Haminassa hidasta ja huonoa palvelua, niin soita Kymenlaakson Taksiin. Silloin saat mitä tilaat. Soita siis muille taksiyrittäjille kun kyytiä tarvitset, Kymenlaakson Taksia saat odottaa maailman tappiin. Nähty on tämäkin ihme.

Alusta asti silmääni on häiritsevästi pistänyt Haminan suurlipun tangon väritys. Miksi ihmeessä se on sinivalkoinen, näyttää kuin katkeaisi keskeltä ja olisi paksumpikin vyötäröstään? Missä kukaan on nähnyt kaksiväristä lipputankoa... Paitsi tietysti Haminan keskustassa lipputornin vieressä sirkusväriset lippukujan tangot. Suurlippu ei pääse oikeuksiinsa kuten se selkeästi valkoisessa tangossa pääsisi. Sininen väri keskellä tankoa on eri sävyäkin kuin lipun ristissä. Puhtaan valkea tanko ja sinivalkoinen lippu näyttäisivät ylväältä yhdessä, toisin kuin nyt.

AUTS, pistää silmään

Milloin nämä maskien- ja rajoitusten vastustajat ymmärtävät, että nyt pelataan ihmishengillä. Eikö 4 miljoonaa kuolemaa vielä riitä. Ehkä Inkat puuttuu kanootista.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka